Диета с кисело мляко

Това лято е малко необичайно, но каквото и да е то ние все пак трябва да сме във форма защото морето ни зове, а с него и невъзможността да прикриваме дефектите си с повече дрехи. Затова, ако искате бързо да влезете във форма, ви предлагаме една перфектна диета. Прави се 7 дни и се свалят 4-6 килограма! Само предупреждаваме да не я правите по-дълго, нито пък прекалено често. На 2 месеца веднъж е достатъчно.

Принципът е следният: Ядете кисело мляко на корем! Когато и колкото си искате. Като можете да добавяте и други храни както следва:

1, 2, 3 ден
Можете да добавите варен ориз или варени картофи в менюто си. Никакви газирани напитки! Алкохол може само бяло вино и то не повече от 1 чаша.

Yogurt1
Pinterest

4, 5, 6 ден
Освен кисело мляко, можете да си хапвате и пилешко филе. Задушено, варено, печено – както го обичате. За разкош, добавете и малко пресни зеленчуци. Без алкохол и газирани напитки.

7 ден
Кисело мляко и плодове. Само без банани и грозде. Можете да пиете чаша вино. Важно е, след като приключите и 7-мия ден, да не се нахвърляте на храната. Постепенно увеличавайте количеството и добавяйте другите продукти.

Това е! Ще ви е трудно само първите 2 дни. Ако ви идва да се поглезите с нещо сладко, споменете си за любимата рокля или блузка, която вече не ви стои така добре. Това винаги работи. Ще чакаме да споделите резултатите. 🙂

източник: www.beU.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply