Две хубави очи…

Освен заради липсата на сън торбичките и тъмните кръгове под очите могат да се появяват и заради прекалено много сън.

Независимо от възрастта и цвета на кожата съществуват и други фактори за торбичките и тъмните кръгове под очите: умора, стрес, дехидратация, лоша циркулация на кръвта, генна обремененост или алергия. Учените са установили, че натрупването на меланин в тази област, където кожата е по-тънка, прави кръговете по-видими.

Появата на този проблем при всеки е различно, но при повечето жени се появяват като премина 30-те. В един чудесен ден забелязваме присъствието им, дали защото просто умората вече си казва думата или е една от вече споменатите по-горе причини появата им е факт. И точно тогава се замисляме какво можем да направим за да ги премахнем. Решаваме, че малко почивка и повечко сън ще оправят положението, но ако това не помогне каква е следващата стъпка? Фон дьо тен може би? Да, той помага, но само прикрива проблема, а не го отстранява.

Следва едно купуване на различни околочни кремове,серуми и маски, околоочни пачове и тн., харчене на купища пари нали!? Може дори да стигнете по-далеч, като посетите някой пластичен хирург за консултация относно блефаропластика /процедура, при която се отстраняват излишната кожа, тъкан и мазнина, допринасящи за подпухналостта както на долните, така и на горните клепачи/.  Трябва да знаете, че за такава процедура може да се замислите когато станете минимум на 50.

Очите ни са най-интригуващата и разкриваща част от лицето ни. Те привличат вниманието, разкриват нашите чувства и докато ние виждаме чрез тях, другите виждат нещо повече-една личност!

Е какво е решението? Какво да правим ако имаме подобен проблем?

CLINIQUE eye
dontyouwishyouhadsomemore.blogspot.com

Всички сме чували за CLINIQUE нали!? И няма как, марката е безспорен лидер в битката с тъмните петна и от години разработва съвместно с водещи дерматолози специфични революционни продукти.Тяхното предложение е серумът Even Better Eyes Dark Circle Corrector, който комбинира специфична грижа и лек коректор, като прикрива тъмните кръгове, защитава от възпаления и от вредите на околната среда. Сигурни сме, че този продукт е перфектното решение за подобни проблеми.Той изсветлява околоочната зона и дългосрочно намалява тъмните кръгове, защитава от възпаления и от вредите на околната среда, подобрява структурата на кожата и възстановява естествената и бариерна функция.

Формулата на серума е много лека , без мазнини. Желателно е да го нанасяте поне два пъти дневно. Може да го ползвате и като коректор през деня. Съдържа коктейл от полезни  съставки, като корен от черница и витамин С, кофеин и екстракт от зелен чай, линоленова киселина и протеин от суроватка.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:www.aestheticshub.com

No Comments Yet

Leave a Reply