Гримът на CHANEL за есен 2013

Габриел Шанел винаги е вярвала в съдбата. Дори нещо повече! Нейният личен свят е бил пълен с талисмани, които са служели както за късмет, така и за извор на вдъхновение…

 

Ето защо новата колекция грим на CHANEL за есен 2013 носи името Superstition (в превод „суеверия“ – бел. ред.). Решихме да ви запознаем с нея не само защото марката успя да ни очарова за пореден път, но и за да ви насочим към най-актуалните тенденции в грима за сезона.

CHANEL FACE

Тази есен, момичета, властват великолепните бронзови тонове, сиво-кафявото и цвят каки, заедно със златисто бежовото, розовото и цвят бургунди. С тези нюанси Superstition сътворява едно изискано пророчество на красота.

 CHANEL MAKE UP

Едно от най-впечатляващите „бижута“ на марката е ексклузивният продукт в колекцията – Le Blush Creme de Chanel. Този руж има лека крем текстура и може да се нанася с пръсти, а 6-те му ярки цвята придават неповторимо сияние и свеж вид на тена.

CHANEL ROUGE

Колекцията налага и още една интересна тенденция. А именно – нюансът на червилото да е в синхрон с този на ружа. Ето защо емблематичното червило Rouge Coco пристига в цветове, които се комбинират и допълват с тези на Le Blush Creme de Chanel.

Очите според CHANEL тази есен са обагрени в наситено черно, цвят каки, златисто, сиво или бронз. С други думи – те са мистериозни и всепоглъщащи!

Четворката сенки за очи Les 4 Ombres Mystere, линията Stylo Yeux Waterproof и единичните сенки Ombre Essentielle са продуктите, с които марката пресъздава тази визия. Финалният щрих тя нанася със спиралата за обем Le Volume de Chanel в оригиналния Khaki Bronze цвят.

Разбира се, маникюрът не може да бъде пропуснат! CHANEL отдават почит както на нежните нюанси като млечно розово с лек сив нюанс, така и на по-магнетичните като каки, злато и опушен въглен.

CHANEL NAIL

 Е, скъпи момичета, вече знаете каква е най-модерната визия в грима, с която да омагьосвате света през есента! Остава само да омагьосвате…

 

 

източник: beU.bg

снимки: Chanel.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply