Вълча луна в Лъв – какво вещае това?

На 24 януари ще настъпи повратна точка за мнозина. Тогава ще станем свидетели на „Вълча Луна“, след която ще се надяваме само на положителни емоции, въпреки бурното начало на 2016 година. Ще имаме възможност да стигнем до решения на ситуации, които не сме успели да разрешим досега. Годишната „Вълча Луна“ ще мине под знака на Лъв, който е лидер на глутницата и обича забавленията, а не консерватизма, което пък ни дава основание да твърдим, че следващият период за всички ни ще бъде весел. Като цяло може дори да се каже, че ни предстои себеоткриване. Силна интуиция и способност на себепознание представлява вълкът в спиритизма, въпреки че за някои той е страшен.

Ако планирате да смените работното си място, то най-добрият момент е в края на месец януари и началото на февруари, когато истинската картина на качествата Ви ще изпъкне.

Поредният показател за специалното на това пълнолуние е и неговото разположение – срещу Водолея, който обича компанията. Напълно нормално ще бъде, ако тази събота получите призвания за общуване с хора, които не сте виждали от доста време.

Със сигурност нощта на „Вълчата Луна“ ще е най-добра за забавление през месец януари. Нещата, които планирате досега безуспешно, ще ги реализирате в дните след пълнолуние – 25 януари, когато Меркурий ще престане да бъде ретрограден и информационното объркване, което се дължи на именно на него, вече е към своя край.

Това беше и период на равносметка и обръщане назад към старите форми на общуване и комуникация, които ни свързват. Те се отнасят и до сферата на взаимоотношенията с най-близките до сърцето ни хора: децата, любимите и приятелите.

Тази идея кулминира в пълнолунието, което се случва в знаците Лъв и Водолей. То е на 24 Януари, точно в 03:46ч.

Ето какво трябва да знаем за тази енергия?

• Трябва да знаем, че добрите взаимоотношения предполагат известна доза свобода и зачитане на личното пространство. С това можем да поправим връзката си в момента, когато сме толерантни към партньора.
• Всяко приятелство си е вид любов и ние дължим уважение на чувствата на приятеля до нас. Не можем да го пренебрегваме заради любовта, защото той заема друга каегория в живота ни и си остава там за нас, когато имаме нужда от него.
• Трябва да си дадем сметка, че крайните състояния в една връзка са изтощителни и е ценно да намерим баланса. Както страстта ни изтощава, така и връзката, базирана само на логика и идеи, ни изстудява.
• Това пълнолуние дава акцент над темата за децата. Това са както родните деца, така и осиновените. Хора, които се вълнуват от тези въпроси, сега могат да намерят своя отговор и да стигнат до решение.
• Енергията е чудесна по отношение на това да реализираме творческата си енергия и да я представим на света с идеята той да я забележи и оцени. Всеки от нас носи творчески потенциал в себе си, които може да зарадва другите хора. Сега е моментът той да бъде пробуден и реализиран.

Може би най-хубавият аспект на това пълнолуние се крие в това, че ще ни покаже колко силно сме свързани всички и колко е важно да действаме както с любов, така и с идеализъм по отношение на взаимоотношенията ни.

 

 

 

 

източник: xyli-leonis.com , http://delo.bg/

снимка: fresh-science.com

No Comments Yet

Leave a Reply