Влез във форма за 20 дни с новото ни ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Мили момичета, в следващите два месеца сме ви приготвили уникални  СПОРТНИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА с помощта на които не само ще раздвижите кръвта в тялото си, ще засилите метаболизма си, но и ще успеете да се отървете от понатрупаните 3-4-5 килограма от последните два три месеца.

С този комплекс от упражнения ще третирате основните мускулни групи на корема, бедрата и дупето – зони, които всяка жена иска да изглеждат добре.

Много е важно преди да започнете да изпълнявате отделните кръгове да загреете добре тялото и да вдигнете пулса. Това може да стане с подскоци, скачане на въже, джъмпинг джак, клек с подскок в продължение на 3 до 5 минути.

Още по-важно е след приключване на упражненията отново за 3-5 минути да се разтегнете хубаво, за да не се схванете и да се чувствате заредени с енергия. Продължителността на целия кръг е 20 минути. Препоръчвам ви да го направите два пъти за по-хубав ефект.

УПРАЖНЕНИЯТА се изпълняват ВСЕКИ ДЕН!!!

abs-thights-but-chalange
www.ladymagazine.today

СЪВЕТ: Започвайте сутрините си с топла вода с лимон и пийте поне по 2,5 мл. вода на ден. По този начин ще засилите обмена на веществата в организма. Хранете се чисто и често. Разделете храненията си на 5 части – 3 основни хранения и 2 закуски между тях.

 

 

 

 

източник:ladymagazine.today

снимка:https://www.pinterest.com/

No Comments Yet

Leave a Reply