Ботуши..Ботуши и пак Ботуши

През този сезон наблюдаваме истинско изобилие от високи ботуши в стилните зимни визии

 

Ботуши и пак ботуши – през зимата няма спор, че това е модната мантра. Те могат да променят представата за женственост в мразовитите дни и да бъдат опорна точка на стила. Може да са дори в основата на сексапилното ви излъчване. Височината на ботушите е един от основните фактори за техния избор, освен височината на тока, разбира се. До средата на коляното и под коляното – главното правило е да изберете точен размер. Удобни ботуши се избират, като още в магазина направите поне десетина крачки с тях и седнете, за да прецените дали са ви удобни и със свити крака.

С рокля и пола

BOOTs1
purelyapp.com

Тази комбинация изглежда добре, само ако е съчетана хармонично и правилно. Моделът на ботушите трябва да е тесен около глезена и със закръглен нос. Що се отнася до дължината на полата, по неписаните модни канони тя трябва да покрива съвсем малко горния край на ботушите или да е на тяхното ниво. Моделът на полата, който най-добре подхожда на визия с ботуши, е „лале“ или „молив“. Ботуши в комбинация с минипола отдавна не са проява на лош вкус!

С панталони

BOOTs2
honestlywtf.com

Оптималният вариант за тази комбинация е със skinny дънки – чудесна отправна точка за съчетания с дълга риза, пуловер или сако. Алтернатива на джинсите може да е легинсът, съобразен с цвета на ботушите. Не само че изглежда секси, но и подчертава стройната фигура.

С връхни дрехи

BOOTs3
honestlywtf.com

Класиката с палто с дълъг косъм е очевидно застъпена за този сезон. Именно в тази визия зимните ботуши изглеждат най-добре. В този случай чудесен избор са високите ботуши със средно масивен ток. На тази класическа комбинация съперничи друга – с палто. То може да е с различна кройка – тип тренчкот, вталено, обемно, късо или дълго, като това е една често предпочитана и съвсем подходяща делова визия за съвременната жена.

Boots5
zoccao.blogspot.com

Ботуши без ток перфектно се комбинират със сако, парка и бейзболно яке. Що се отнася до т. нар. пухенка, модел, който все повече завладява сърцата на модните последователи, спор няма, че тя е съвсем в тон с ботуши с ниска подметка.

 

 

 

източник текст:  tialoto.bg

снимка:Pinterest

 

No Comments Yet

Leave a Reply