Астро прогноза 16-22 юни от Хули Леонис

Когато всяка една възможност е реална и нереална…..

 

Букетът на ретроградни планети в момента прави живота ни много интересен, защото логиката и емоциите много се объркват и е истински трудно на моменти да се разберем. Освен това е хубаво всеки да знае, че един план може и да се реализира сега, но ще има забавяне, няма да стане от първия път и ще трябва да сме много търпеливи.

 

За голямо съжаление всяка една уговорка сега, колкото и смислена и реална да ни се струва, след това ще се промени, а може и да не се реализира. За големите планове ще трябва да изчакаме до края на месеца.

 

Овен – определено на Овните ще им е труден моментът с търпението, защото то ще противостои на техният ентусиазъм сега и желанието им да действат. Това може реално и да е решението, действайте постоянно – все нещо ще се реализира в крайна сметка. Другият вариант е просто да сте търпеливи.

 

Телец- времето за изграждане на хармония е към своя край. С него ще ви се наложи и да станете активни и да защитавате позициите си. Много важни предизвикателства ви предстоят и ще се изисква от вас да сте максимално мотивирани и активни. Вие го можете, не се страхувайте да го приложите.

 

Близнаци – всичко е възможно в живота на Близнаците сега и нищо не може да се предвиди. Сигурното е, че ще има много идеи и всяка една от тях ще ви се струва реална. Просто животът ще ви покаже, че това не е така, като елиминира всичките и ви остави само една, която ще се реализира.

 

Рак – ежедневието предполага промени, дори това да не ви харесва. Има много енергия, която е блокирана и ви тежи. Важно е сега да помислите върху плановете си, както и върху краткосрочните цели. Трябва да вземете важни решения през тази седмица в това направление.

 

Лъв – много голямо желание да харчи ще има Лъва през тази седмица. Хубаво е, когато се дава и се радват другите, но и възможностите трябва да го позволяват. Ако надскочите възможностите си, след това може да имате сериозни финансови проблеми, които ще се отразят и на самооценката ви. Затова всичко трябва да се прави с мярка.

ilusion
Pinterest

Дева – енергията може да е много изтощителна за Девите точно сега. Много голям потенциал за действие може да има, но възможностите да са малко или неподходящи. Може да се налага да задържате във вас устрема ви за действие или просто да се задоволите с незадоволителни резултати.

 

Везни – известно разочарование може да има от страна на Везните по отношение на другите хора и то най-вече по отношение на всичко, свързано с преговорите и информацията. Едно ще се казва, друго ще се чува, а трето ще се прави. Това може много да дразни Везните и те да са подчертано недоволни. Не всичко можете да контролирате, с много неща ще трябва да се съобразите.

 

Скорпион – резки промени могат да направят в живота си представителите на този знак. Тези промени могат да са свързани с най-близките им хора. Характерът на промените ще е бърз и внезапен и това може да озадачи другите хора, които са намесени в тях. Бъдете малко по-деликатни и щадете близките си.

 

Стрелец – много нови неща трябва да започне Стрелеца, но преди това трябва да се освободи от старите. Това може да не е лесно, но пък ще е задължително. В противен случай могат да се повторят сценарии от миналото, както в личен, така и в професионален план. Ако не можете сами да се справите със ситуациите, то помолете за помощ.

 

Козирог – до известна степен напрягаща може да е енергията тази седмица за Козирозите. Всичко може да им се струва хаотично, разпиляно, а това са състояния, които плават представителите на този знак. Няма как да подредите другите и света, по-скоро насочете се да подредите себе си и външния хаос да не ви влияе.

 

Водолей – седмицата е позитивна за представителите на този знак, които се занимават с търговия и с комуникации. Могат да постигнат много добри успехи именно, защото енергията, която дава Меркурий е много объркана. Те ще имат възможност да подредят хаоса така, както им се иска и да постигнат целите си.

 

Риби – седмицата ще е подчертано романтична за Рибите. Самите те трябва да се държат с деликатност и с такт към близките си и точно това щ получават от тях. Не е време за разправии и за кавги, всичко ще може да се решава добре на базата на дипломацията.

 

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply