Астро прогноза за периода 30 юни-6 юли от Хули Леонис

Моментът на успокоението….

Най-после облекчението дойде. Меркурий става директен и за малко ще си починем от ретроградните периоди на личните планети, които нямаха край досега и бяха характерни от първия ден на тази година.

Това, разбира се, не означава, че всичко ще стане крайно позитивно, а означава, че ще се нормализира енергията. Първо трябва да се получи едно успокояване, а след това отново да се ориентираме към подреждане – на мислите, на чувствата и на самите себе си.

Нека сега да проследим как тази енергия се отнася до всеки един от знаците:


Овен – това може да е седмицата на резките промени при Овните. Може да сте си представяли един сценарий, но сега ще разберете, че нещата няма да се случат точно както се очаквали. Може да има и съвсем нови насоки, които да ви вълнуват и да изоставите стари идеи, без дори да ги реализирате.

 

Телец – много важна ще е темата за ценностите в живота на Телците точно сега. Може да ви се налага да се доказвате пред нови хора както в личен, така и в професионален план. Всички ще са очаровани от вашето качество за стабилизация, но от вас ще се иска да демонстрирате и гъвкавост сега.

 

Близнаци – голямо облекчение за Близнаците, което ще водете и до много хубави събития както в емоционален, така и в идеен план. В момента е чудесно да действате и да осъществявате идеите си. Емоциите ще са в добра кондиция и ще ви помагат.

 

Рак – късметът няма а изостави Раците и през тази седмица. Всичко ще ви се подрежда по един чудесен начин, ако успеете да контролирате темперамента си. Това, че понякога показвате загрижеността си с конфликт, критика и емоционално напрежение, не винаги се тълкува като загриженост от близките ви, а като нападение. Добрият изход на всяка една ситуация е само във вашите ръце.

 

Лъв – силното слънце кара огънят на Лъва да гори още по-силно. От една страна това е хубаво, защото дава много силна мотивация и предпоставки за успешно действие. От друга страна трябва да се пазите да не изгорите в пряк и преносен смисъл.

 

Дева – Още един знак, при който ще има голямо успокоение, след обръщането на Меркурий. Сега е подходящо за Девите да се обърнат към емоционалния си свят и да го подредят. В емоционален план може да ги очакват много хубави неща, които да са свързани с интимните партньори.

astro-11-1
Pinterest

Везни – настоящата седмица няма да протича с темпото на Везните. Някои представители на знака ще искат да ускорят темпото, други да го забавят, но определено няма да са доволни от това, което им се предлага като динамика и възможности в момента. Бъдете малко по-търпеливи, животът няма да се забърза или забави, само защото вие искате така.

 

Скорпион – време е за формулиране на нови планове. Добре е да помислите не само за работа, но и как да си починете и с каква компания. Хубаво е да се ориентирате към зареждането на собствените ви батерии, защото и вие имате капацитет, до чийто връх вече почти сте достигнали.

 

Стрелец – известно освобождаване може да има при Стрелците в момента. Ситуациите първоначално могат да ви се струват напрегнати и дори разстройващи, но след това ще разберете, че промените, които настъпват сега са нещо хубаво в дългосрочен план.

 

Козирог – тази седмица определено ще тества характера на Козирозите. Много важна ще бъде целта и мотивацията. Това ще са нещата, които ще ви карат да сте търпеливи и когато се налага да стискате зъби. Около вас може да им много неща в личен и в професионален план, които да не ви харесват, но и да не можете да промените. Просто гледайте към целта и не обръщайте внимание на дразнителите.

 

Водолей – семейството може да е много напрягащ фактор в живота ви точно сега. Може да има промени в живота на членове на семейството ви, които ще ви напрегнат. От една страна ще се иска вашето одобрение, но ще се иска и вашата не- намеса. Реално не е важно какво мислите, ако сте съгласни.

 

Риби –много подходящо време за бизнес дела и за отдаване на работата. Сега е моментът да поискате повишение или да се борите за такова. С други думи тази седмица е много добре да берете плода от усиления ви труд.

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply