Астро-прогноза за периода 10-16 март от астролога Хули Леонис

По цялата скала на емоциите…

Стартовата точка при всяка една енергийна промяна е най-важна. Затова и миналата седмица беше така важна с множеството астрологични събития, които се случиха почти едновременно.

 

Тази седмица ще е насочена много повече към това да се адаптираме към енергийните промени и да се справяме активно с уроците си.

 

Овен – сферата на взаимоотношенията излиза на преден план за Овните сега. Ако е имало нещо недоизказано по отношение на връзката с другите хора, сега проблемите ще излязат на повърхността и ще ви провокират да ги решите. Самото решение може да не става на момента, а да е един по-продължителен процес, затова дайте си необходимото време.

 

Телец – дойде и седмицата на не планираните финанси – а това е един от основните страхове на Телците. През тази седмица може да трябва да харчите и ако сте имали някакви проблеми плащания или покупки, които са се забавили – то сега може всички да се случат в един и същ момент. При нужда, потърсете активно помощта на другите.

 

Близнаци – много добра идейна седмица за Близнаците. Не се подценявайте и ако имате някаква добра идея, то споделяйте я. В момента хората около вас имат голяма нужда от мнението ви и от способността ви да се излиза по мек начин от напрегнатите ситуации и от конфликтите.

 

Рак – това ще е един от знаците, който ще се чувства максимално добре през тази седмица и енергията ще може да се използва за конструктивни цели и за постигане на желаните успехи. Тя ще бъде много силно усетена от тези Раци, които са родени пред месец Юли.

 

Лъв – силният характер на представителите на този знак може да не е така силен, както на тях би им се искало. Това обаче е една чудесна тенденция, която позволява на Лъвовете да изпитват колебание и неувереност и това да ги мотивира да се огледат в очите на другите и да направят необходимите промени в себе си.

 

Дева – това ще е една седмица на себе доказване за Девите. Тези тенденции ще са както в личен, така и в професионален план. Първоначално събитията могат да изглеждат като предизвикателства, но след това ще видите за самите вас, че това са едни добри потенциални възможности за успех –от вас зависи да се възползвате добре.

emotions
elemenop.tumblr.com

Везни– това може да е седмица, която да накара Везните много силно да се замислят по отношение на дългосрочните си цели. Може да има важни промени в ежедневието им, които да ги накарат да погледнат в нова посока и да помислят точно накъде са се запътили.

 

Скорпион – независимо че в момента има много предпоставки за напрежение при Скорпионите, то тази седмица ще има и една хубава тенденция, която сякаш ще дава баланс и спокойствие. Също така тази тенденция ще помага на Скорпионите по-лесно да преминават през предизвикателствата сега и да учат успешно уроците си.

 

Стрелец – това е другият знак, който ще се чувства добре през тази седмица. Ако е имало някакви блокажи през изминалите седмици, то те ще престанат и енергията ще протече положително. Може да се случи дългоочаквана развръзка на сложни събития, за които дълго време не е имало решение.

 

Козирог – личностните трансформации, които бяха спрели за малко при Козирозите, сега отново са на ход. Сякаш всяка една част от ежедневието им ще ги кара да се променят. Ситуацията около тях се променя под някаква форма, а това ще предполага и самите те да го направят.

 

Водолей – това може да е седмица, която много да промени гледната точка на Водолеите и то за хубаво. От една страна представителите на този знак могат да разберат къде грешат самите те и да се поправят. От друга страна могат да открият проблемите в другите и да им помогнат да ги решат.

 

Риби – много активна седмица за рибите в емоционален план. Емоциите ще са в цялата палитра. На моменти ще има истинска любов, в други моменти ще се изправят пред опасения и колебания. Много ценен момент сега ще е откритият диалог – ако нещо ви притеснява, то обсъдете го, нека не остава у вас като неразрешена загадка, която ви тормози.

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка: www.egirl.ro

No Comments Yet

Leave a Reply