Астрологична прогноза 02-08 март

Първата седмица на март ще бъде много динамична като случване. От една страна тя носи много късмет в себе си за всички хора, които действат смело и ще се осмелят да застанат зад позициите и вижданията си.  Това обаче няма да е лесно, защото разликата между личните и колективните принципи ще е много осезателна и това може да води до конфликт.

 

Овен – през новата седмица ви очаква стабилност на работното място. Ако срещнете трудности трябва да действайте без каквото и да било колебание. В случай че ви отправят предложение за работа трябва да го обмислите много внимателно. Моментът е подходящ да се отърсите от миналото си, за да направите място на новото, което неминуемо ще настъпи в живота ви. Към средата на седмицата не предприемайте драстични промени. В края на седмицата ще имате нови ангажименти. Постарайте се да останете верни на принципите си. Моментът е подходящ да поставите ново начало в личен план. През почивните дни се отпуснете и се отдайте на пълен релакс. Използвайте свободното си време за спорт или за любимо занимание.

 

Телец – в началото на седмицата се съобразявайте с промените, които настъпват около вас в професионален и в материален план. До средата на седмицата е изключително важно да преодолеете съмненията, които на моменти обсебват мислите ви. Действайте целенасочено и без каквото и да било забавяне при реализацията на своя идея. Добре е да не се поддавате на външни влияния! Около средата на седмицата е подходящ момент да изясните някои лични въпроси. В края на седмицата заложете на активността. През почивните дни по никакъв начин не се поддавайте на манипулациите на човек, който и друг път в миналото се е опитвал да ви злепостави пред общи познати. Трябва да приключите ангажимент, който не търпи повече отлагане.

 

Близнаци – през първия ден на новата седмица имате шанса да реализирате стара своя идея. Имайте предвид, че не трябва да оставяте нищо на случайността. Около средата на седмицата ще придобиете значителни дивиденти от професионален и материален характер. През втората половина на седмицата е важно да изградите взаимно доверие с хората от прякото си обкръжение. Доверявайте се на безпогрешната си интуиция. За тези от вас, които са решили да предприемат сериозни промени в живота си моментът е много подходящ. В края на седмицата се заемете с уреждането на документи и лични дела, за които обикновено не ви остава достатъчно време. През почивните дни много от вас ги очакват приятни изненади от личен характер. Новините, които научавате от интимната си половинка ще се превърнат в източник на многобройни положителни емоции.

 

Рак – очаква ви добро начало на седмицата. През първата половина на седмицата е добър момент да започнете да работите по нови проекти, бизнес преговори и намирането на съюзници. Вашите идеи бързо набират подкрепа, идеите ви оживяват и носят печалба. Възможна кариера, израстване в службата.

Втората половина на седмица ще бъде по- напрегната и сложна. В този момент плановете ви често се променят и можете да разчитате само на себе си. Но вие ще бъдете внимателни и следователно няма да попаднете в капаните недоброжелатели. През почивните дни момента ще бъде важен за отношенията с интимната половинка. На много от вас ще им се отдаде възможност да се отправят на път за удоволствие.

 

Лъв – много важно за вас е още в началото на седмицата да организирате програмата си по начин, които ще ви позволи да се справите с всички поети ангажименти. Седмицата е изпълнена с ангажименти, както служебни така и лични. До към средата на седмицата отличната ви реализация ще бъде въпрос на правилно взети решения. Постарайте се да бъдете максимално непредвидими за конкуренцията, тъй като рискувате да видите собствените си идеи реализирани от някой друг. Не забравяйте, че ако до този период не овладеете трудностите, в бъдеще ви чакат още по-големи проблеми. Но въпреки това не се опитвайте да надскочите себе си. Важно е да се придържате към реалните си възможности. Края на седмицата е подходящ период да изясните недоразумения на работното място. В случай на безизходица – направете компромис. Имайте предвид, че колебанието на този етап ще бъде най-лошият ви съветник. През почивните дни обърнете внимание на семейството и половинката. Близките ви хора също имат нужда от вас.

 

Дева – през тази седмица успехите ви в професионален план ще се измерват с постигнатите резултати. Ако желаете промяна, сега е момента да я направите. До средата на седмицата много от представителите на зодия Дева ще бъдат застигнати от щастливи обстоятелства, които до голяма степен ще променят живота им. Съобразете действия си с реалността. В края на седмицата в деловата и в материалната сфера избягвайте всякакви крайности. Моментът е благоприятен за придобиване на допълнителни знания и умения чрез обучение или практика. През почивните дни освободете съзнанието си от проблемите. Не отлагайте вече планираните промени от личен характер. Имате нужда от подкрепата на семейството.

LOVEASTRO1
omtimes.com

Везни – с настъпването на новата седмица не прехвърляйте отговорностите си на някой друг. В противен случай има опасност нещата да се объркат. Също така обърнете внимание на здравето си. Не допускайте да се преуморявате и да не си доспивате. До средата на седмицата се осланяйте на интуицията си. Не взимайте и не давайте пари назаем! Стойте настрана от лихвари. В противен случай може да попаднете в сериозни финансови затруднения. В края на седмицата много от вас ще се натъкнат на множество странни обстоятелства, които вероятно ще донесат със себе си и значителни промени. Има вероятност да се почувствате свръх чувствителни. През почивните дни е изключително важно да си почините и презаредите. Заложете на спортните занимания, на пълноценния отдих и на положителната нагласа. Опитайте да се освободите от вътрешните си страхове и най-вече от хроничната си умора.

 

Скорпион– не се изненадвайте, или обезкуражавайте, ако плановете ви не се реализират. Тази седмица не трябва да се ангажирате със сложни проекти или професионални ангажименти, които могат да изчерпат жизнения ви потенциал. Вашата дейност на работното място със сигурност ще привлече вниманието на управление, партньори или потенциални инвеститори. Бизнесмените могат да попаднат в трудна ситуация. Нестабилна финансово положение, трябва да избягвате финансови авантюри. В личния живот също може да има проблеми, особено през втората половина на седмицата. При повечето представители на зодията се очаква повишена раздразнителност.

В началото на седмицата обстоятелствата за някой от вас се подреждат отлично, което ще им даде възможност за извънредни финансови постъпления. Около средата на седмицата се съсредоточете върху текущите си ангажименти. В любовта много от вас ще бъдат привлечени от чара на нова особа в обкръжението си, което може да се окаже доста опасно за тези от вас, които вече са обвързани. Към края на седмицата е възможно да постигнете значителни ползи в професионалната сфера. През почивните дни ще трябва да се изправите пред някой предизвикателства. Някой от вас ще поискат да направят сериозни покупки, което ще постави под въпрос финансовата им стабилност.

 

Стрелец – началото на седмицата ще ви донесе вълнения и тревоги. В първите дни от седмицата може да имате разногласия с близки, съществува опасност от кавга с любим човек. Трябва да положите усилия и да направите компромис, за да разрешите този проблем.

Средата на седмицата е подходящ период да се концентрирате изцяло върху работата. Периода е успешен от гледна точка на финансите. Можете да си позволите сравнително голяма покупка без това да разклати финансовото ви здраве.

Едва ли ще бъдете в състояние да избегнете споровете и конфликтите през втората половина на седмицата. През този период ще ви бъде трудно да се разбирате с противоположния пол. Добре е да се занимавате самостоятелно с важните дела. През последните дни от седмицата обърнете внимание на здравословното си състояние. Преумората в този момент е крайно нежелателна.

 

Козирог – с настъпването на новата седмица избягвайте да предприемате каквито и да било промени на работното място. Стремете се да използвате времето си градивно. Напълно е възможно на много от вас да им бъде отправено конкретно предложение, което ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства. За много от вас в любовта моментът ще бъде ключов. Възможно е да вземете съдбовното решение за трайно обвързване. Избягвайте финансови операции ако има опасност да застрашите финансовата си стабилност. Към края на седмицата не допускайте напрежението на работното място, да ви попречи да се ориентирате и да използвате всички възможности, които съдбата ви дава. През почивните дни се отърсете от напрежението на изминалите работни дни и се отдайте на пълноценен отдих. Постарайте се да осъществите важна среща с приятел, с познат или с влиятелна особа, тъй като някой от тях ще допринесе много в живота ви в най-скоро време.

 

Водолей- тази седмица ще бъде много повече от обичайна. Периода е подходящ за укрепване на семейните отношения. Ще ви се отдаде възможност да намерите общ език с близки и познати, с които никога не са се разбирали. В началото на седмицата ще имате нужда от баланс между очакванията си и реалността, която ви заобикаля. Подбирайте внимателно хората, на които доверявате съкровените си планове. От огромна полза от вас ще бъдат вложените усилия в професионалната сфера. Към средата на седмицата има вероятност да възникнат проблеми. Първо – при решаването на някои професионални задачи , с които се очаква да се справите бързо , а след това – в отношенията с човек, който ви интересува. Края на седмицата е свързана с илюзии по отношение на някои приятели – мъже. По това време, много жени Водолеи носят розови очила, избавлението от които ще бъде трудна и болезнена задача.

 

 

Риби – още в първите дни на новата седмица трябва да започнете да осъществявате идеите си. Не е изключено да получите предложение, което да ви осигури по-добри позиции на работното място и по-високи доходи. Към средата на седмицата вече ще берете плода на труда си. Правилното разпределение на текущите отговорности ще ви позволи да разполагате с достатъчно време за всичко. Късмета определено е на ваша страна през тази седмица. Към края на седмицата на много от представителите на зодия Риби им предстои вземането на решение, което ще се окаже важно за по-нататъчните ви планове. Препоръчително е да си почините добре през уикенда. Седмицата ви е била натоварена и имате нужда от презареждане. Обърнете внимание и на семейството. Някой има нужда от помощта ви.

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply