Астрологична прогноза за периода 29.08-04.09!

Настъпва един от най-важните периоди за цялата 2016 година. Причината за това е, че на 01 септември предстои Новолуние, което е съчетано с частично Слънчево затъмнение. Както знаем, тези астрологични феномени винаги са повод за промени, които ни пренасят на нови релси на развитие и не винаги по наша воля, а по външни и независещи от нас причини, на които трябва да реагираме и ни принуждават да действаме.

Трансформациите могат да са на различни нива- линия на поведение, навици, приоритетно-нови условия на работа, ритъм в ежедневието-общо…

Освен с трудовия процес и професионална реализация, Дева се свързва и със здравословното ни състояние. Изглежда, че ще е необходимо да му обърнем повече внимание, а в оптимален вариант- това е прекрасно време да се освободим от вредни навици.

Друг мощен акцент са партньорските взаимоотношения- в тях настъпва ключов момент на осъзнаване, „отрезвяване”, което бележи най- силен пик точно сега и нека той да не е свързан с разочарования…Но дори и да се проявят такива, нека те са повод за равносметки и внимателно обмисляне на варианти за тяхното разрешение. Трябва да се отбележи, че Меркурий вече е ретрограден и от една страна действително ще ни даде шанс да изправим евентуални грешки и недоразумения от миналото, а от друга- напомня, че не бива да се вземат прибързани решения. Добрата новина е, че преобладава „земната енергия”, която ще ни възпира от емоционални реакции,  ако все пак действаме крайно, значи- това не е случайно, а много добре обмислено и вероятно-окончателно.

Напомням, че всички обновления в живота ни в месеца на затъмненията са трудно отменяеми и още по-трудно контролируеми. Така че е препоръчително преди да предприемете каквото и да било- в началото да видите на къде „духат ветровете”, а после да избирате сами посоката- дали ще се движите в насрещен вятър, при това доста силен или пък ще опънете попътно платната-образно казано.

Ако избраното направление не е правилно-много лесно ще разберете и ще получавате всякакви „сигнали” или намеренията ви ще се сблъскват с перманентни препятствия и обрати, така че да ви принудят да смените посоката, съответно- намеренията си…

Ако настоящото ви положение кореспондира с бъдещото ви развитие, тогава събитията ще се случват почти от само-себе си…

Почти през целия септември ще се налага да си сверяваме позициите подобно на часовников механизъм, в който едно зъбчато колело задвижва друго и в крайна сметка премества стрелките, отбелязва „ново време”…

 

Овен – Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху професионалната ви реализация или да сте по-внимателни към физическото ви състояние. Вероятно ще се наложи да пренаредите своите приоритети, дори навици в ежедневието, но тенденцията може да има силно оздравителен ефект, ако отстраните от пътя си онези обстоятелства, които внасят известен хаос, не кореспондират с очакванията ви или пък действат подобно на спирачка към успехите ви. Ще имате шанс ясно да идентифицирате подобни обстоятелства, а също волево да насочвате събитията, стига в този процес да не се конфронтирате с влиятелни лица, да не прибързвате в своите действия, а и на този етап да не се целите твърде високо и на далеч- в пряк и преносен смисъл.

Иначе, Ретроградният Меркурий ще ви даде възможност да изправите евентуални грешки от миналото, да попълните пропуски и изчистите недоразумения- на работното ви място приоритетно, но не само- това може да е друга тема също, която кореспондира с взаимоотношенията ви, водеща тема през последния близо месец.

Амбициите ви са много големи, желанието да разширите хоризонтите пред вас и това е напълно възможно, ако изберете правилно посоката ви на развитие. В този смисъл е полезно да се ориентирате от текущи събития и „сигнали” , които получавате, да се движите по направление с най-малко съпротивление, а не да се стремите да разбивате „стена с глава”- в месеца на затъмненията това едва ли ще е възможно…В месеца на затъмненията е може би най-важно действително да изберете вярна посока внимателно и като се възползвате от текущите тенденции- гъвкаво, шлифовайки знанията, уменията си, променяйки ги, така че да отговарят на съответната реалност и обновена обстановка…

На 30 август Венера преминава във Везни и ще съдейства за покачването на вашата социална значимост, популярност в обществото като цяло или в частност- да хармонизирате партньорските си връзки през идния месец.

В понеделник и вторник преобладава ентусиазмът, творческият подход, съпътствани от доза късмет- възползвайте се, за да довършите успешно нещо, което вече сте започнали. В сряда, четвъртък и петък дните са напрегнати, може да имате усещането, че сте в буен поток от предизвикателства и е необходимо да се мобилизирате, за да стигнете далеч, а не да потънете… В събота и неделя – подходящо време да заздравите личните си отношения, не са изключени разяснителни разговори и изненади.

Телец – Слънчевото затъмнение на 01 септември ще сложи на нова плоскост сърдечните ви взаимоотношения- с партньори или приятели. Изглежда, че промените в това поле ще изискват и обновление в начина ви на комуникация като минимум и през следващия близо месец звездите ще ви подтикват да изчистите евентуални недоразумения, при това трупани от дълго време.

Връщате се към стари и неизяснени въпроси от миналото, но сега имате шанс да ги изчистите, така че те да не действат ерозивно и деструктивно на чувството ви за привързаност. Ако има тайни или подробности, които сте пренебрегвали до този момент- те ще се превърнат във фокусна точка на озарение, доста полезно за вас, защото звездите ви подкрепят все още и можете в пълна степен сами да насочвате потока от събития. Ако това все пак не се случи, тогава се ориентирате към други варианти за разрешаване на проблема, без да считате, че със стари методи ще получите различен краен резултат. Всъщност, сами ще се убедите в това и спонтанно, почти инстинктивно-повечето от вас ще сменят тактиката, линията си на поведение.

Личните ви връзки се влияят подчертано от чисто материални и прозаични теми, в оптимален случай- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В негативен аспект- финансови затруднения охлаждат чувствата, но е хубаво да не забравяте, че трансформациите са трайни през месеца на затъмненията, така че нареждайте внимателно приоритетите си- без да губите от поглед визията си за по-далечно, светло бъдеще…

Ако имате пораснали деца или собствен бизнес- вероятно ще се наложи да инвестирате в тях.

На 30 септември Венера- вашата покровителка, ще премине във Везни и ще ви надари с повече свобода- на ниво-усещания, преживявания, но не само. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и ще ви среща с щастливи възможности за себе-реализация. Ако сте сами, можете да срещнете любовта до средата на септември на работното ви място.

Ако сте обвързани, ще искате да разчупите рутинното съществуване, като се замисляте все повече и върху собствените ви, лични нужди.

В понеделник и вторник се справяте с дела, които са отлагани или „затлачвани” и това ви носи полза. Сряда, четвъртък и петък- може да се окажат превключващи за важни за вас взаимоотношения, привързаност и т.н. Виждате близките си в реален образ и нека това не води до разочарования, а взаимно уважение и споделена обич. Дребни действия през тези дни имат широко отражение- не го забравяйте. В събота и неделя „почивате” активно.

Близнаци – Слънчевото затъмнение от 01 септември изисква някакви трансформации в дома и семейството ви, а може да се отрази и на социалния ви статус /кариерно развитие и/или имидж/, като едното влияе силно на другото, подобно на скачени съдове. Например, може да ви се налага да избирате между лични и служебни приоритети, да трябва преди да вземете някакво решение, да го обсъждате с близките ви, а мнението им да играе определяща, подчертана роля, с която да се съобразявате и т.н.

През тази седмица разбирате ясно до колко вашата визия за бъдещо развитие си пасва с околните, приоритетно- партньори /лични и делови/. Вид равносметки, анализи или превратни събития в това направление ще превъртят „колелото на Съдбата” в една по-конструктивна за вас посока, като ви раздели с хора или идеи, които по-скоро ви ограничават и препятстват успехите и чувството ви на щастие, отколкото обратното.

В оптимален случай- връщате се към миналото, откривате пропуски, но и варианти за разрешаване на казуси- отнасящи се до условията ви на съществуване-общо, при това като разчитате на подкрепата на околните и се стремите да се подкрепяте с тях, а не да се противопоставяте, дори и дави се струва, че не получавате нужното разбиране.

Подобно на останалите зодиакални знаци, вие също трябва да се движите по посока на попътния вятър, ако той се сменя и вие се „понесете” с него, а онова, което ще остане зад гърба ви- асоциативно ще прилича на товар, който сваляте от гърба си.

Ако възникнат „празни места”, то те много скоро ще бъдат запълнени от нови и по-добри, качествени възможности за просперитет.

В понеделник и вторник най-силно можете да влияете на тенденциите, като водите разяснителни разговори, като сте социално по-активни… Сряда, четвъртък и петък са превключващи на различни нива, дните са показателни, дребни действия имат широко отражение- внимателно насочвайте! В събота и неделя- намирате подходящ начин да се разтоварите…

Рак – Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху близкото ви обкръжение, промени свързани с него се отразяват и на вас самите, като ви носят ценна информация, благодарение на която ще си „сверите часовника”- ще пренаредите приоритетите в ежедневието си като може да се наложи да поемате по-големи отговорности, но те  трябва да повишат собствения ви авторитет и/или независимост през идните месеци.

Новините, които получите през настоящия период, разговорите, които проведете ще се окажат ключови за професионалната ви реализация в частност, а в по-глобален аспект ще ви насочат към теми свързани с по-далечното ви бъдеще.

В подобен процес може да се наложи да избирате дали да се съобразявате с вид авторитети и обновени условия на съществуване или кардинално да смените своите намерения и планове.

В друг случай- налага се да сте по-внимателни към вашето здраве, а може би и да забавите темпото, така че да не пренебрегвате собствените ви преживявания, усещания, нужди и т.н.

В понеделник и вторник- шанс да спечелите нещо или да се увенчаят с успех дълго полагани усилия. В сряда, четвъртък и петък- превратни известия, решения, „озарение”-способно да преобрази живота ви. Изказани думи през тези дни имат широко отражение, не го забравяйте! В събота и неделя- предпочитате своето семейство или се справяте с по-голяма лекота с въпроси свързани с него.

Лъв – Слънчевото затъмнение на 01 септември се отразява на финансовото ви благополучие или сигурност- в един по-глобален аспект.

Вероятно през следващия близо месец ще трябва да идентифицирате всички пробойни, през които изтичат ресурсите ви- финансови, но не само и да ги запълните. В някой случаи ще се налага просто да следвате хода на събитията, да се съобразявате с обновени условия засягащи предимно приходи-разходи, но те пряко или косвено са свързани и с взаимоотношенията ви с близки до сърцето ви хора. В оптимален случай- инвестирате в тях и/или в общото ви и по-светло бъдеще, но друг- отстоявате мнението и правата си, интереса си- повече от обикновено, за да не претърпите загуби-буквално или в преносен смисъл.

Ако сте служител в чуждо предприятие- ще имате шанс да превъртите евентуални негативи в позитиви и да повишите доходите си, да се докажете като отлични специалисти…

Ако имате частен бизнес или заниманията ви са по-скоро творчески, тогава е препоръчително да избягвате всякакви рискове, да обмисляте внимателно всяка стъпка и на „момента” според текущите предизвикателства.

В романтичните връзки- съзнателно или не се замисляте до колко те са ви изгодни и това ще има ключово значение със съответни последици…

Понеделник и вторник- звездите са на ваша страна, възползвайте се, за да „оберете плодовете” на минали усилия, за да демонстрирате качествата си, а те да бъдат забелязани и оценени по достойнство. В сряда, четвъртък и петък- получавате „сигнали” за  благополучието ви, до колко основите под краката ви са стабилни. В събота и неделя- интересни, приятни известия.

Дева – Слънчевото затъмнение от 01 септември ви засяга пряко и ще се отрази в значима степен на всички, но подчертано на родените през първи деканат от зодиака. През тази и следващата седмица ескалират ключови събития, които са нормален завършек и пик от развръзки или поне важна информация, отнасяща се до приоритетни теми, в които сте влагали не малко усилия.

През тази и следващата седмица вие все още волево и стратегически  можете да насочвате тенденциите, разбира се като се съобразявате и с други възникнали обстоятелства, които вече се движат повече по инерция…Но е факт, че докато е Слънцето във вашия зодиакален знак вие градите енергийна програма за цялата следваща година и ви се дават достатъчно ресурси, за да направлявате бъдещи перспективи, въпреки че по обективни причини сега и повече от обикновено- те не зависят само от вас.

Един от основните акценти и фокусна точка за мнозина например е най-близката среда- в частност семейство, роднини, евентуално-битови и/или имуществени казуси за разрешаване. Те са като клин, който ви застопорява към ангажименти и отговорности, които не можете да обиколите, а трябва да  разрешите. В този смисъл- получавате ценна информация, вид прозрения като минимум, способни да ви помогнат да вземете оптимално точни и рационални решения, дори и това да не е винаги по ваше желание.

В понеделник и вторник можете да набележите варианти или спонтанно да възникнат алтернативи, които да разтоварят трупащо се напрежение. В сряда, четвъртък и петък- дребни действия, събития имат широко отражение, не пренебрегвайте случващото се, отнесете се към него с повишено внимание, защото е не случайно и показателно. В събота и неделя- получавате подарък или морално удовлетворение.

Везни – Слънчевото затъмнение от 01 септември за вас е подобно на превключване от едни релси на житейско развитие към други, но на този етап вие набелязвате- с какво ще продължите напред, а какво трябва да оставите зад гърба си, като ще получите ясни сигнали в тази посока, които ще преобразят живота ви до края на септември. Онова, което е полезно за бъдещото ви развитие и можете да доразвиете- ще идва към вас, подобно на подарък за всички полагани усилия през изминалата близо година. А ако трябва да се разделите с определени обстоятелства- от среда на съществуване до служебна реализация- също ще получите указания, при това, достатъчно ясни…

На 30 септември Венера навлиза във вашия зодиакален знак и през следващия месец ще ви закриля, може да промени имиджа ви, линията ви на поведение и то в посока-полезна, благоприятна за вас.

В понеделник и вторник получавате ценна подкрепа, ако се нуждаете от такава. В сряда, четвъртък и петък- може да разберете истина, понякога  ескалират скрити обстоятелства или подробности, които сте пренебрегвали, но на този етап действат подобно на озарение, способно да преобрази животът ви. В събота и неделя погледите са  върху вас- възползвайте се.

Скорпион – Слънчевото затъмнение от 01 септември ще повлияе на общественото ви положение, имидж и вероятно почти през целия септември ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено сред околните, защото позициите ви са други или сте сменили средата си, или понеже повече от обикновено материалното ви състояние и сигурност-общо, зависят от одобрението и подкрепата на другите.

До края на тази седмица е важно да заздравите връзките си с важни за вас хора, а също да внимавате, да се пазите от лица, способни да ви дестабилизират по различни поводи и начини. Не поемайте излишни рискове и преди да предприемете, изкажете или решите нещо- го обмисляйте многократно.

В понеделник и вторник можете да получите възнаграждение, поощрение, подарък за положени вече от вас усилия. Дните са своеобразен лакмус като асоциация- дали сте поели в правилна посока и действията ви са съпътствани от адекватна възвръщаемост. В сряда, четвъртък и петък- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, анализите са способни да предизвикат своеобразна чистка до средата на септември. В събота и неделя- имате нужда от почивка или предпочитате компанията на най-близките.

Стрелец – Слънчевото затъмнение от 01 септември засяга социалния ви статус- кариерно развитие или пък брачни отношения, имидж като минимум. Седмицата може да се окаже превратна за мнозина и приоритетно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Вие сте склонни да преследвате целите си до край, действате волево и находчиво, така че да получите онова, към което се стремите, но вероятно то ще ви струва някаква съизмерима цена и е добре още в началото да прецените дали тя си заслужава или пък-не.

В друг вариант- пик от събития, под формата на естествена развръзка и резултат на вече зададени тенденции и нека те се окажат във ваша полза, а не обратното.

Звездите ви подтикват да се пренесете на други релси на развитие, в оптимален случай- известен хаос в дома ви и/или неразрешени казуси в семейството се изясняват, подреждат и намират своя отговор. В друг случай- прозрения, които ще ви принудят да смените тактиката или бъдещите си намерения, ако не по желание, то по принуда, понеже статуквото не може да бъде съхранено.

Важното е, че ще имате достатъчно „козове”, за да въздействате и насочвате, но ваш е изборът-как ще ги изиграете-образно казано.

Понеделник и вторник са позитивни, възползвайте се! Сряда, четвъртък и петък могат да се окачествят като превратни, обръщайте подчертано внимание на случващото се, на детайли и т.н.- те са не само показателни, но имат и дълготрайно отражение. В  събота и неделя можете да се разтоварите в приятна компания.

Козирог – Слънчевото затъмнение от 1 септември набелязва нови и по-широки възможности за собствената ви реализация и развитие, но същевременно подсказва, че трябва да сте внимателни ,да се пазите от „удари под кръста” или външни обстоятелства, хора, които застават на пътя на успехите, а и чувството ви за щастие.

Изглежда, че през септември вие волево трябва да отстраните тези препятствия, като разчитате предимно на себе си и преследвате целите си до край, като не позволявате външни фактори и вмешателства да дестабилизират положението ви.

Изход или подкрепа можете да откриете също като разчитате на личности стоящи далеч от вас, на роднини, ако решите да пътувате или да се премествате на ново място- това също ще е глътка въздух и се отчита за положителна перспектива.

В понеделник и вторник е подходящо да потърсите и намерите алтернативи, обходни пътища са печалба- буквално или в един по-общ смисъл. В сряда, четвъртък и петък- информационният поток е много усилен, водите напрегнати разговори, способни да ви превъртят в съвсем нова обстановка, насочвайте, анализирайте… В събота и неделя- сте крайни в реакциите си, според случилото се в предходните дни.

Водолей – Слънчевото затъмнение от 01 септември акцентира върху материалното ви благополучие и ако желаете да го стабилизирате, това задължително трябва да се случи чрез подкрепата на околните- партньори, роднини, колеги или приятели. До колко сте се справили с тази задача, намирате отговор- в реално, финансово изражение. Трябва да се има предвид, че звездите изпитват вашето търпение, напрежението в близката ви среда не е малко  и ако сега не можете да овладеете ситуацията, да превъртите негативи в позитиви, тогава ще се наложи да смените тази среда, независимо дали става въпрос за дом, семейство или пък професионална реализация…

В понеделник и вторник е подходящо да се възползвате от подкрепата на звездите и да хармонизирате взаимоотношенията си, да ги насочите в една по-позитивна за вас посока. Сряда, четвъртък и петък- може да се окажат превратни за начина ви на съществуване, дребни действия имат широко отражение- не губете крайните си цели от поглед и действайте конструктивно, а не емоционално и прибързано. Ретроградният Меркурий може да играе ролята на полезна спирачка в този смисъл. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

Риби – Слънчевото затъмнение от 1 септември акцентира върху партньорските ви взаимоотношения приоритетно, но това да ги насочвате в една по-позитивна за вас посока е определящо също за кариерното ви развитие, имидж и обществено положение като цяло.

Вероятно няма да можете да влияете на всички тенденции, защото голяма част от тях вече са зададени и се движат повече по инерция, клонят към развръзки. Не са изключени и външни, понякога внезапни обстоятелства ,които да ви пренесат на други релси на развитие във важни за вас връзки. Но докато Меркурий е ретрограден /22 септември/- не всичко е окончателно, особено мнението на отсрещната страна, така че е подходящо да се търсят и намират варианти, които ще скрепят доверието и чувствата ви, а не обратното. Не забравяйте, че в периода на  затъмненията, предприетите трансформации трудно се отменят или дори това е невъзможно да се случи, поне не- в същата форма и както е било преди. За това анализирайте, обръщайте внимание на детайлите, не прибързвайте…

Ако все пак сте достигнали някакъв предел, таван от възможност за развитие според настоящата ви линия на поведение – това ще стане ясно в пълна степен сега и през идните 2-3 седмици.

В понеделник и вторник ежедневието ви е натоварено с ангажименти, но също резултатно и ползотворно. В сряда, четвъртък и петък- дните са много показателни, често превратни- за близките ви, важни за вас отношения. Дребни действия имат широко отражение, не пренебрегвайте сигналите на Съдбата. В събота и неделя- някой от вас ще бъдат крайни в своите решения. Занимават ви чисто материални въпроси и до колко можете да разчитате на другите.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply