Астрологична прогноза за периода 27.01-02.02 от астролога Хули Леонис

Когато Венера продължава по пътя си, а Меркурий се кани да се върне….

Това е седмицата, която чакахме от един месец, а именно моментът, в  който Венера отново ще стане директна. Това ще донесе голямо облекчение за представителите на знаците Козирог, Везни и Телец. Трудният период за връзките ще приключи и сега може отново да не се плашите от тяхното начало, както ще можете и да сключвате брак.

 

Другото важно събитие е новолунието в знака на Водолея. То дава ново начало, а това начало ще се случи в различна сфера при всеки един човек. Енергията му обаче ще е свързана с идеализъма и с разрушаване на старото и ненужното. Дори вее сме свидетели, че бунтарският дух отново набра сила и търси ново проявление.

 

Третото важно събитие е преминаването на Меркурий в знака на Рибите. Това събитие ще ни накара да сме много по-сетивни, отколкото логични. Освен това ще ни накара да се чувстваме много по-съпричастни към другите и да сме готови на компромиси. Освен това след около седмица Меркурий ще стане ретрограден в този знак.

 

Последното важно събитие през тази седмица е свързано с напрегнатия аспект между Юпитер и Плутон. Този аспект води до големи  трансформации по отношение на ценностите на всеки един от нас и по отношение на това, което искаме да постигнем. Това може да е момент, в който можем да спрем и да се замислим дали това е правилната посока и дали ни носи удоволствие. Всеки ще е много силно ориентиран към това да защитава представите и вярванията си, а това ще носи голямо напрежение. Този аспект може да се тълкува както в личен план, така и в социален.

Овен – обстоятелствата ще провокират Овена, но той трябва да се прави, че не ги забелязва. Като цяло той това го умее, но не и безкрайно. Тази седмица ще тества издръжливостта на Овните по отношение на критика, на външно вмешателство и чуждо мнение. Овенът ще трябва да намери много търпение в себе си и едновременно с това желание да обясни гледната си точка.

Телец – Телците отново ще се върнат на любимата си тема за парите. Този път тя ще е положително характеризирана. Ще се намерят начини за помощ на тези Телци, които имат нужда от пари, но нямат в момента. Тези Телци, които имат, ще трябва да помогнат на другите. Парите ще циркулират в живота на Телците под формата на помощ.

 

Близнаци – чудесно време за нови идеи. Близнакът сега е настроен много революционно към всичко, което го потиска. Само от неговата умела социална природа зависи промените да се случат плавно и гъвкаво. При една промяна не трябва да се гледа само едностранчиво, хубаво е да се запази дипломатичния тон.

 

Рак – Раците ще трябва да намерят сили да кажат с какво са съгласни и с какво не са в живота си. Тази седмица няма да са търпеливи и няма да могат да прикрият настроенията си. Диалогът ще е много ценен за тях и няма защо да се плашат. На базата на диалога ще могат да постигнат семейната хармония, която така обичат.

 

Лъв – Лъвовете имат чудесни идеи в момента и е добре да се замислят как да ги реализират. Ако приемем, че всяка една идея има нужда от хора, които да я реализират, то сега е подходящият момент за Лъвовете да съберат своята армия, която да им помогне да реализират плановете си. Това ще стане с много толерантно отношение и с внимание към нуждите на другите.

 

Дева – другите хора в живота на Девите сега ще им послужат за огледало и това ще е огледалото, от което имат нужда точно сега.  На базата на комуникацията с другите хора, обмяната на идеи и обратната връзка, Девите ще могат да намерят решения, до които не

могат да стигнат сами. Много добра седмица в социален план.

 

Везни – Везните ще трябва да са основно внимателни със здравето през тази седмица. Неразположенията им могат да бъдат много внезапни, съпътствани с резки промени в температурата и силна загуба на тонус. Това не е седмица, в която Везните ще могат да пренебрегват здравето си – трябва да намерят време да се погрижат за себе си.

 

Скорпион – много добра седмица за промяна в социален план при Скорпионите. От една страна това може да е промяна, свързана с работата, от друга страна може да е промяна, свързана с личното партньорство. Тенденциите са както за край, така и за начало. Във всеки един случай Скорпионите ще могат да постигнат всичко, което искат и то по един бърз начин.

 

Стрелец – Стрелците много обичат промените в ментален план, но не винаги са такива почитатели на промените по отношение на събитията, на ситуациите. Тази седмица ще накара Стрелците активно да действат  и да променят в ежедневния си живот всичко, което не им харесва и не ги кара да се чувстват добре. Това е една седмица, в която братя и сестри могат да окажат важна помощ на Стрелците.

 

Козирог – облекчение в емоционален план ще настъпи сега за Козирозите. Те ще почувстват, че емоционалния им свят вече се нормализира и няма да им носи толкова предизвикателства както изминалите 40 дни. Сега е много ценен момент за равносметка по отношение на отминалите събития.

 

Водолей – много силна седмица за ново начало при Водолеите. Това може да е както ново приятелство, така и нова връзка, реализация на плановете. Много силен творчески импулс ще усетят представителите на този знак и ще трябва да го реализират. Успехът е на тяхна страна.

 

Риби –това ще е седмица, в която Рибите трябва да проявят такт. Каквото и да им се върти в главата и независимо дали са прави, то сега ще е по-добре да замълчат и да избегнат конфликт. Могат да спорят  само ако са напълно убедени в правото си и знаят, че могат да разчитат на чужда помощ. В противен случай дипломатичното отношение е много за предпочитане.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: positiveprovocations.com

No Comments Yet

Leave a Reply