Астрологична прогноза за периода 26.01.-01.02.

Интересна и много динамична седмица ни очаква в предстоящия седем дневен период. Как подредбата на планетите ще се отрази на 12-те зодиакални знаци обаче?

 

 

Овен – в началото на тази седмица имате възможност да реализирате начинание, от което ще извлечете значителни дивиденти във времето. Но имайте предвид, че трябва да установите рамките на това партньорство, и стриктно да се придържате към тях. Към средата на седмицата има вероятност да поемете риск в професионалната сфера. Преценете добре възможностите си. Има опасност от напрежение в работната среда. Не се отпускайте в края на седмицата. Действайте според обстоятелствата. През почивните дни всичко ще бъде нормално, без излишни сътресения. Ще получите предложение, което трябва внимателно да обмислите. На някой от вас ще се наложи да направят компромис в любовта.

 

Телец – през първия ден от новата седмица трябва да си осигурите подкрепата на достатъчно хора, които да ви помогнат при възникване на трудности. Към средата на седмицата много от вас ви очакват промени в личен план. Би било добре да контролирате емоциите си. Към края на седмицата търпението ви в личен план ще бъде достойно възнаградено. През почивните дни с готовност приемете подкрепата, която интимната ви половинка желае да ви окаже. Отделете достатъчно време за близките и обичаните от вас хора. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, особено ако очаквате да получите известия от личен или от делови характер. Промяната в живота ви ще бъде за добро!

 

Близнаци – през тази седмица е възможно да се случат някой хубави промени на работното място. Възможно е някой от вас да изпитата романтично увлечение през тази седмица. Жизнения потенциал е висок, но въпреки това избягвайте прекомерните напрежения.

През първия ден от седмицата е достатъчно да подхождате с повече увереност към задълженията си. Имайте предвид, че очакванията ви ще се сбъдват по възможно най-добрия начин. Към средата на седмицата благоприятно стечение на обстоятелствата ще се превърне в източник на допълнителни финансови приходи. Не са изключени леки конфликти в семейството към края на седмицата. През почивните дни е възможно някой от вас да имат здравословни оплаквания. Добре е да се отдадете на пълноценен отдих, като не пренебрегвате нуждата си от сън.

 

Рак – очаква ви страхотна седмица в професионалната сфера. В началото на седмицата ще имате възможност да стартирате начинание, от което не само ще печелите добре, но и ще използвате като платформа за бъдещи проекти. Около средата на седмицата обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате някакви оплаквания. В края на седмицата намалете темпото и се заемете само с неотложните ангажименти. През почивните дни се концентрирайте върху делата в дома и семейството. Не е изключено някой от вас да изпаднат в депресия заради липса на внимание.

 

Лъв – тази седмица е истински тест за вашата репутация. Само хладнокръвието ще ви помогне да избегнете грешките. През тази седмица ще се появят нови отговорности, с които ще бъде трудно да се справите, поне в началото. Възможни са финансови затруднения. Проблема не е в липсата на пари, а в начина по който ги харчите. В лично отношение седмицата ще бъде успешна. Не се очакват проблеми, освен ако сами не си ги създадете.

В първите дни на седмицата има вероятност да пострада деловата ви сигурност. Не е изключено част от вас да бъдат въвлечени в чужди спорове или в интриги. Около средата на седмицата ще разполагате с благоприятна възможност да реализирате отдавна желано пътуване. Част от вас ще копнеят да извършат промяна в личен план. Не предприемайте драстични промени в любовта! Към края на седмицата се погрижете за здравословното си състояние. Не е изключено в последно време да се претоварвате. През почивните дни много от вас ще се чувстват крайно изтощени по отношение на личния си живот, особено ако не сте успели да постигнете съгласие по важен за вас и интимната ви половинка въпрос.

 

Дева – чака ви много объркана седмица. Проблемите за някой от вас продължават и през настоящата седмица. Лутате се напосоки. Трябва ви да поспрете и да сложите в ред мислите си. Не се колебайте да поискате съвет от близък човек. Постарайте се да не драматизирате ситуацията. Бъдете готови за промяна. Към средата на седмицата ще ви подадат ръка, и то неочакван за вас човек. Проявете смирение и лоялност към хората, подаващи ви ръка в труден момент. Към края на седмицата вече ще видите светлина в тунела и облаците ще се разсеят. Въпреки това не прибързвайте. Премислете добре ситуацията. През почивните дни отпускайте пълноценно, като освободите съзнанието си. Постарайте се да премахнете съществуващите бариери в отношенията си с приятели, близки и роднини.

LOVEASTRO
Pinterest

Везни – още първия ден от седмицата неизменно трябва да се съобразите със съществуващите на работното ви място условия. Колкото по-адекватно реагирате спрямо нападките на колеги, толкова по-стабилни ще бъдат позициите ви в очите на заобикалящите ви. До средата на седмицата е важно да не предприемате лекомислени ходове. Не позволявайте на никого да поставя ограничения пред вас. Пред много от вас ще се открият различни делови възможности и перспективи в бизнеса. В края на седмицата избягвайте да се поддавате на напрежението. Непременно отделете достатъчно време на семейството си. През почивните дни е изключително важно да не се поддавате на импулсите си. Избягвайте да правите каквито и да било промени в дома. Не пренебрегвайте потребността си за отдих. Моментът е изключително благоприятен за инвестиция, която може да ви носи завидни приходи в бъдеще.

 

Скорпион – през първия ден от новата седмица отделете достатъчно време за делата, които притежават и потенциал за развитие, и възможност да ви донесат отлични приходи. Моментът ще се окаже ключов за много от вас по отншение на делова инициатива. Добре е да преценявате ходовете, които възнамерявате да предприемате на работното си място. В края на седмицата нищо няма да е в състояние да ви попречи да постигнете набелязаните от вас цели. През почивните дни се постарайте да приемете с голямо разбиране потребностите на интимната си половинка. На много от вас ще се наложи да се заемат с изпълнението на лични ангажименти. Проявете търпение и постоянство, дори и да не постигнете веднага добрите резултати, на които се надявате.

 

Стрелец – през първата половина на седмицата има вероятност да се изправите пред не малко предизвикателства. Съсредоточете се върху делата, от чието изпълнение очаквате конкретни резултати и се освободете от ангажиментите, които не ви носят съществени ползи. Около средата на седмицата влиянието на негативните тенденции намалява, но въпреки това имате много ангажименти, които изискват пълната ви концентрация. Към края на седмицата са възможни приятни обрати в отношенията с близки. През почивните дни си спомнете, че сте поели ангажимент към интимната половинка или член на семейството си. Обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате и конкретни оплаквания.

 

Козирог – през първия ден от новата седмица не предприемайте нищо ново, особено ако нямате достатъчно познания. В случай че искате да се пробвате в ново поприще, не се колебайте да потърсите мнението на специалист, който би ви помогнал по-лесно да навлезете в материята. Към средата на седмицата избягвайте рискованите ходове в деловата и в материалната сфера. Някой от вас може да почувстват липса на енергия. Това може да се отрази и на любовния ви живот. Към края на седмицата не се поддавайте на външни внушения и на манипулации. Постарайте се сами да прецените ситуацията. През почивните дни е добре да се отдадете на пълноценен отдих. Много от вас ще се съсредоточат върху възможността да помогнат на близък или роднина. Не реагирайте твърде остро на критиките на приятел.

 

Водолей – началото на седмицата носи финансови затруднения за много от вас. Съществува риск от загуба или повреда на ценности, както и е възможно кражба на ценности. В делово отношение този период не е особено успешен. Твърде много сте ангажирани с лични проблеми и ви е трудно да се фокусирате върху служебните си ангажименти. Около средата на седмицата са възможни разногласия с делови партньори и началници. Има още една неблагоприятна особеност през този период – твърде много мислите за бъдещето и не можете да се концентрирате върху настоящето, като изпускате някой интересни възможности. За това пък края на седмицата и особено почивните дни са успешни за вас. Това е един много ползотворен и интересен период , по време на който всичко ще ви се отдава. Единственото, което се иска от вас е да не пропуснете благоприятния момент.

 

Риби – началото на седмицата ще бъде много добро. Влиянието на положителните тенденции е силно и може да получите щедри награди за своята работа. В допълнение, хора, на които неотдавна сте помогнали ще ви върнат услугата.

Около средата на седмицата е възможно да се сблъскате с някой трудности, най-вече в отношенията с хора от противоположния пол. Тези дни ще бъдат трудни за влюбените представители на зодия Риби, които ще се съмняват в чувствата на любимия човек. Не забравяйте, че е по- добре да обсъждате даден проблем, отколкото да премълчавате.

Към края на седмицата е възможно да изпаднете във финансово затруднение, което ще бъде причинено от вашата екстравагантност. През почивните дни използвайте възможността да прекарате повече време с обичаните от вас близки и приятели. Отделете от времето си за тези, които обичате.

 

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:www.zenska.si

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply