Астрологична прогноза за периода 22-28 декември

Предстои една седмица в която много силно ще се усеща енергията на Новолунието в знака на Козирога.Този път то е много особено – от една страна напрегнато, от друга носещо много нова енергия. Това означава, че новата енергия ще дойде на базата на конструктивни усилия, а няма да ни е дадена даром. То дава предпоставки, както да направим една чудесна равносметка за изминалата годината, така и  да си поставим нови цели по отношение на социалният ни живот в най-скоро време.

Най-важното събитие тази седмица, а може би и за годината, е преминаването на Сатурн в знака на Стрелеца. Това ще е период, който сега започва, но който бележи много както личностни, така и социални промени през идните две години и половина.

Ето как тези планетарни влияния ще се отразят на различните зодии:

 

Овен- седмицата не започва по най- добрия начин за вас. Всичко се случва не така, както сте очаквали и това ви изнервя. Възможни са конфликти както с колеги, така и с членове на семейството.

Към средата на седмицата ситуацията ще се промени към по-добро, ще се отворят нови възможности, ще се появяват съюзници – с една дума, става съвсем ясно, че трудностите ще приключат скоро. С правилни действия в професионалната сфера ще постигнете реализацията, към която се стремите от известно време. Края на седмицата също ще ви зарадва много. Очакват ви много радостни моменти.

През почивните дни не рискувайте материалната си сигурност, като необмислено правите големи покупки. Важното е да се придържате към баланса в това направление.

 

 

Телец – в началото на седмицата се доверете на интуицията си за всичко. Дори и здравия разум да ви говори друго погледнете в себе си и ще намерите верния отговор. Ако ви се наложи да вземете важно решение обаче потърсете мнението на специалист. Към средата на седмицата ще почувствате леко неразположение и ще имате нуждата да сте сред близките си хора. Към края на седмицата използвайте харизматичното си излъчване, за да впечатлите. Някой от вас ще имат лични проблеми през почивните дни. Кратко пътуване може би е добър вариант за туширане на напрежението.

 

Близнаци- без трудности няма да минете тази седмица, но и приятните моменти няма да бъдат никак малко. Първия ден от седмицата обещава да имате комерсиален успех, успешни бизнес дела и парични постъпления. Възможно е дори да предприемете рисковани финансови операции в началото на седмицата, които ще се увенчаят с успех.

Към средата на седмицата на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Ще изпитате огромно удоволствие от общуването с любим човек. Семейните представители на зодията ще прекарат повече време с децата, което ще им донесе много положителни емоции.

Края на седмицата ще бъде досаден и скучен период за представителите на зодия Близнаци. Много представители на знака през този период ще загубят интерес към текущите си задължения.

През почивните дни по-голямата част от вас ще успеят да се освободят от някои свои притеснения от материален характер. Отделяйте достатъчно време за спорт. Отдайте се на любимо хоби, занимание или на заслужена почивка – така ще възстановите равновесието в организма си.

 

Рак – през тази седмица ще носите товара на отговорностите върху себе си. Възможно е това допълнително да ви изнерви и да ви направи по- раздразнителни от обичайното. Не са изключени разногласия тази седмица, и най- вече с любим човек.

През първия делничен ден предприетите от вас действия ще имат решаваща роля за това как ще премине седмицата. Проявете повече търпение. Постарайте се да проявите разбиране и към потребностите на интимната половинка. Около средата на седмицата избягвайте да се впускате в безобидни на пръв поглед авантюри, особено ако сте трайно обвързани! Към края на седмицата е възможно да срещнете известни трудности в професионалната сфера. През почивните дни много от вас ще успеят да осъществят срещи с приятели и познати, които ще им донесат истинско удоволствие. Не прекалявайте със забавленията. Все пак светът не свършва през уикенда.

 

Лъв– тази седмица е истински тест за вашата репутация. Само хладнокръвието ще ви помогне да избегнете грешките. През тази седмица ще се появят нови отговорности, с които ще бъде трудно да се справите, поне в началото. Възможни са финансови затруднения. Проблема не е в липсата на пари, а в начина по който ги харчите. В лично отношение седмицата ще бъде успешна. Не се очакват проблеми, освен ако сами не си ги създадете.

В първите дни на седмицата има вероятност да пострада деловата ви сигурност. Не е изключено част от вас да бъдат въвлечени в чужди спорове или в интриги. Около средата на седмицата ще разполагате с благоприятна възможност да реализирате отдавна желано пътуване. Част от вас ще копнеят да извършат промяна в личен план. Не предприемайте драстични промени в любовта! Към края на седмицата се погрижете за здравословното си състояние. Не е изключено в последно време да се претоварвате. През почивните дни много от вас ще се чувстват крайно изтощени по отношение на личния си живот, особено ако не сте успели да постигнете съгласие по важен за вас и интимната ви половинка въпрос.

 

Дева- много е важно да не се преуморявате. Ако не се жалите през тази седмица, до в края и има вероятност да се разболеете. При решаването на важни въпроси се ръководете от здравия разум, не от интуицията си. Тази седмица трудно ще намирате общ език с колегите. Невнимание или небрежност може да доведе до сериозни загуби. Финансовата картина на седмицата се очертава да бъде значително по-благоприятна. За сметка на това емоционалния фон на седмицата е неблагоприятен. Склонни сте към раздразнение, понякога граничещо с агресия. Ясно е, че това не е най-добрият начин за взаимоотношения с най- близките ви хора.

В началото на седмицата е важно да не пропускате малките детайли, вглъбени в рутинните занимания на работното си място. Възможно е част от вас да се заемат с реконструкция в дома. Към средата на седмицата е добре да се съсредоточите върху неща, които реално можете да свършите. В края на седмицата не поемайте ангажимент към човек, когото не познавате достатъчно добре. Останете верни на принципите си, за да не се почувствате излъгани! През почивните дни се наслаждавайте на всеки миг, който можете да споделите с близки, приятели или роднини. Не се впускайте в любовна афера, с която рискувате стабилността в живота си.

astro-19-1
Pinterest

Везни– в началото на седмицата обмислете внимателно направеното ви предложение за работа или за нов ангажимент. Ако се нуждаете от допълнителна подкрепа или съвет, то я потърсете там, откъдето знаете, че ще я получите. През втората половина от седмицата не започвайте промени, ако не сте убедени, че ще ви донесат желаното удовлетворение. Към края на седмицата се пазете от действията на познат, колега или конкурент. Седмицата не е подходяща за инвестиции. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на всеки миг, който може да ви донесе щастие, удовлетворение и радост.

 

Скорпион– с настъпването на седмицата се постарайте да запазите позициите си на работното място. До средата на седмицата се опитайте да превърнете спечеленото от вас в неизменна част от ежедневието си. Постарайте се да приемате със задоволство всяка похвала. Финансовите поощрения също няма много да закъснеят. Около средата на седмицата влагайте парите си в нови начинания. В края на седмицата много от вас ще успеят да внесат редица промени в живота си. През почивните дни е напълно възможно много от вас да преживят сериозно разочарование от приятел. Опитайте така да разпределите ангажиментите си за началото на новата седмица, че да успеете да ги изпълните в поставените срокове.

 

Стрелец – още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.

 

 

Козирог- ще с настъпването на новата седмица избягвайте да предприемате каквито и да било промени на работното място. Стремете се да използвате времето си градивно. Напълно е възможно на много от вас да им бъде отправено конкретно предложение, което ще ви помогне да се справите с редица предизвикателства. За много от вас в любовта моментът ще бъде ключов. Възможно е да вземете съдбовното решение за трайно обвързване. Избягвайте финансови операции ако има опасност да застрашите финансовата си стабилност. Към края на седмицата не допускайте напрежението на работното място, да ви попречи да се ориентирате и да използвате всички възможности, които съдбата ви дава. През почивните дни се отърсете от напрежението на изминалите работни дни и се отдайте на пълноценен отдих. Постарайте се да осъществите важна среща с приятел, с познат или с влиятелна особа, тъй като някой от тях ще допринесе много в живота ви в най-скоро време.

 

Водолей– очертава се успешна седмица. Ако има нещо, което да ви притеснява през настоящата седмица, това са последствията от грешка, която сте допуснали преди време. Всички конфликти могат да бъдат избегнати – достатъчно е да държите емоциите под контрол. Седмицата е подходяща за търговски дейности. По отношение на общуването с роднини седмицата е лесна и приятна. През тази седмица много благоприятно въздействие за представителите на зодия Водолей имат спортните занимания и активния отдих.

В началото на седмицата ще имате шанс да си осигурите солидни приходи. До средата на седмицата внимавайте при контактите си с непознати. Около средата на седмицата движението ще бъде най-добрият начин да избегнете натрупването на излишно напрежение в организма. В края на седмицата при много от вас в професионалната сфера ще се наблюдава настъпването на странни и неочаквани промени, които може да ви дадат сериозно основание да промените предварителните си планове. През почивните дни дайте приоритет на заниманията, които ви носят лично удовлетворение. Укрепете здравето си чрез физически упражнения.

 

Риби– седмицата ще се развие доста добре за вас. Събитията бързо се сменят, и това ви харесва. Имате много добри идеи, и не по- малко възможности. Просто действайте и звездите със сигурност ще ви зарадват. В личния си живот можете да се превърне в безспорен лидер, а понякога дори и без да забележите, налагайки волята си на другите. Бъдете по-меки , това ще ви помогне да поддържате добри отношения с роднини. Жизнения потенциал през седмицата ще бъде на ниво. В началото на седмицата се съсредоточете върху основните си ангажименти. Предприемчивостта ви ще бъде възнаградена подобаващо. Към средата на седмицата пред много от вас ще се открие възможност да израснат в професионално отношение. В края на седмицата не се отпускайте и бъдете активни. През почивните дни се заемете с уреждането на въпроси от личен характер. Много от вас ще се радват на добри известия. Моментът ще се окаже значим в личен план.

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply