Астрологична прогноза за периода 21-27 април от Хули Леонис

С НЕЩО СЕ РАЗДЕЛЯМЕ ДРУГО ИДВА….

Много особен е периода, през който преминаваме в момента. От една страна се случва големия кръст в кардиналните знаци, които оказва осезателно влияние върху всеки един човек, просто в различна сфера.

Oт друга страна в момента се намираме точно между пълнолунието и новолунието, което предстои.

Именно в това се крие важността на тази седмица – да разберем какво трябва да оставим назад, какво да подредим в себе си и в живота си и как да се приготвим за новата енергия, която ще дойде с новолунието.

И да не забравяме, че Марс продължава да е ретрограден. Да, навлизаме в последния месец от ретроградното му движение, но пък сега и случването е много по-учестено и сякаш неговото влияние се усеща още повече.

 

Овен – много повратна ще е тази седмица за представителите на знака Овен. Сега могат да се случат важни промени в живота ви. Това ще са промени, които дълго време сте отлагали. Сега е стартовият момент, а в най-близко бъдеще ще разберете точно какво трябва обезателно да промените в себе си.

 

Телец – постепенно навлизаме в енергията на знака Телец, която се свързва със стабилизацията. Точно това е и задачата на Телците сега – да стабилизират както емоционалния, така и материалния си свят. Вече няма място за мързелуване и за отлагане на плановете – трябва да се действа.

 

Близнаци – много практични и нетипични за забързаната си природа ще са Близнаците през тази седмица. Сега е много важно да се действа на сигурно и да се преценява всичко – поведение, начин на говорене, какво и на кого се споделя. Ако трябва на моменти се опитвайте да гледате ситуацията отвън и да поглеждате на себе си като страничен участник – това много ще ви помогне в взимането на правилни решения.

 

Рак – събитията през тази седмица много активно ще накарат Раците да се замислят за краткосрочните си бъдещи планове. Промяната, която ще трябва да предприемат ще им бъде подсказана от събитията, които ще се случат сега е техния живот. Много идеалистично ще са настроени раците сега и няма да искат да се подлагат на никакво ограничение.

 

Лъв – скоростта в живота на Лъвовете силно ще се намали и те ще трябва да се фокусират върху малките и ежедневни неща. Ще разберат, че за да се случи добре един процес, то трябва всичко да се извърви крачка по крачка, като не се пропуска детайла. Всяко едно прибързване ще е излишно.

 

Дева – за разлика от останалите знаци Девите сега ще са много концентрирани и целеустремени и за тях предстои една много успешна седмица. Това, което ще се изисква от тях е голяма адаптация и готовност на компромиси по отношение успешното постигане на една цел. Просто бъдете себе си.

astro6
examiner.com

Везни – през тази седмица Везните е добре да наблюдават какво става и да преценяват за себе си накъде искат да насочат енергията си. Сега не е момент за важни решения, защото след това може всичко да се преосмисли по един нов начин. Сега е важно да разберете за себе си как искате да продължите и с кого.

 

Скорпион – прекалено лекомислени могат да бъдат силно сериозните по природа скорпиони. Това лекомислие може да се отнася както до самите тях, така и до близките им хора. То може да е свързано както със собственото им здраве, така и с пари, които дължат или трябва да дадт на другите хора. Бъдете много концентрирани върху тези теми тази седмица и не ги подценявайте.

 

Стрелец – известно напрежение ще настъпи в живота на

Стрелеца и то по отношение на ценностите в живота. Може да има разколебаване в личните качества, може да има някакво безпокойство, което да е свързано с материалния свят. Всичко ще се подреди, но преди това ще се мине през напрежение и притеснения. В момента, в който се отчаете, то нещата сами ще се подредят.

 

Козирог – промените ще са както като вътрешен емоционален процес, така ще са свързани си с обстоятелства в заобикалящата ви среда. Бъдете толерантни със себе си и не бъдете максималисти по отношение на емоционалните промени – тях не можете да ги ръководите – просто ги следвайте и вижте в каква посока ще ви поведат.

 

Водолей – Водолеят ще усети голяма нужда от стабилност точно сега, именно защото тя ще липсва в живота му. Може да разберете, че не може да разчитате дори на много близки хора. Всеки ще иска нещо от вас, но няма да предлага нищо в замяна. Сега е моментът да поставите граници на собствената си личност, в които се чувствате добре.

 

Риби – много голяма нужда от почивка имат представителите на този знак. За да поемат нови ангажименти и отговорности, то трябва сега да заредят батериите си. Едно прекалено натоварване към момента може да предизвика сериозни неразположения в здравословен план. На първо място ще трябва да помислите за самите себе си .

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/2014/04/blog-post_20.html

снимка: examiner.com

No Comments Yet

Leave a Reply