Астрологична прогноза за периода 2-8 февруари

И тази седмица всички представители на зодиака ще усещат влиянието на ретроградния Меркурий. Той се обърна в знака на Водолея и даде объркване във всяка една от темите свързана с този знак – техниката, груповите мероприятия, идеите, плановете.

Как обаче ще ни се отрази през следващите 7 дни ;)?

 

Овен – в началото на тази седмица имате възможност да реализирате начинание, от което ще извлечете значителни дивиденти във времето. Но имайте предвид, че трябва да установите рамките на това партньорство, и стриктно да се придържате към тях. Към средата на седмицата има вероятност да поемете риск в професионалната сфера. Преценете добре възможностите си. Има опасност от напрежение в работната среда. Не се отпускайте в края на седмицата. Действайте според обстоятелствата. През почивните дни всичко ще бъде нормално, без излишни сътресения. Ще получите предложение, което трябва внимателно да обмислите. На някой от вас ще се наложи да направят компромис в любовта.

 

 

Телец – със започването на новата седмица е важно да знаете какво искате и най-вече как да го постигнете. Обмисляйте внимателно постъпките си. Вероятността от грешки е голяма. Към средата на седмицата са възможни здравословни проблеми за някой от представителите на зодията. Консултирайте се със специалист. През втората половина на седмицата се очаква чувствително подобрение на финансовото ви състояние. Към края на седмицата може да направите покупките, за които отдавна мечтаете. През почивните дни ще се наложи да направите компромис, за да запазите добри отношения с интимната половинка. Не давайте пари на заем.

 

Близнаци – през тази седмица ще ви се открие възможност да изясните редица важни въпроси. Нужно е да бъдете последователни в действията и желанията си. Към средата на седмицата някой от вас ще бъдат застигнати от известие, което ще дадат нов тласък на кариерата им. В края на седмицата отстъпете от позициите, които не ви носят никакви ползи. Направете цялостен анализ за финансовата ситуация, в която се намирате. През почивните дни е необходимо да направите равносметка и да се опитате да разберете на къде сте тръгнали. Освободете се от сянката на миналото, за да направите достатъчно място за настоящето и бъдещето. Пълноценният отдих през уикенда ще възстанови равновесието в организма ви.

 

Рак– през тази седмица ще носите товара на отговорностите върху себе си. Възможно е това допълнително да ви изнерви и да ви направи по- раздразнителни от обичайното. Не са изключени разногласия тази седмица, и най- вече с любим човек.

През първия делничен ден предприетите от вас действия ще имат решаваща роля за това как ще премине седмицата. Проявете повече търпение. Постарайте се да проявите разбиране и към потребностите на интимната половинка. Около средата на седмицата избягвайте да се впускате в безобидни на пръв поглед авантюри, особено ако сте трайно обвързани! Към края на седмицата е възможно да срещнете известни трудности в професионалната сфера. През почивните дни много от вас ще успеят да осъществят срещи с приятели и познати, които ще им донесат истинско удоволствие. Не прекалявайте със забавленията. Все пак светът не свършва през уикенда.

 

Лъв– през тази седмица е важно да се съобразите какви възможности ви предоставя съдбата. Не позволявайте на никого да се възползва от благоразположението ви. До средата на седмицата в професионалната сфера ще се справите с редица предизвикателства. Определете точно какво желаете! Не очаквайте чудеса, ако не сте подготвени предварително. Имайте предвид, че късметът и шансът са на страната на тези, които са готови за тях. Около средата на седмицата в професионален план предизвикателствата ще бъдат многобройни. В края на седмицата не си позволявайте да влизате в открит спор с човек, който нито е на вашето ниво. През почивните дни се постарайте да опознаете по-добре хората, на които възнамерявате да се доверите в личен или в професионален план. Моментът ще се окаже от изключителна важност за необвързаните представители от знака.

 

 

Дева – седмицата е много успешна за вас от бизнес гледна точка. Някои представители на зодията обмислят смяна на работното място. Това до известна степен може да се дължи и на влиянието на звездите, които засилват дълбочината на преживяванията през тази седмица. Опитайте се да разширите социалния си кръг, да подновите старо приятелство. При обвързаните представители на зодията сериозни промени не се очакват, докато обвързаните ще трябва да преживеят труден период.

В първите дни от седмицата ще се сдобиете със значителни ползи в професионалната област. Концентрирайте се изцяло върху служебните си ангажименти. Към средата на седмицата ще се наложи да се съобразите с желанието на интимната ви половинка. В края на седмицата обстоятелствата за вас ще се подреждат изключително благоприятно. Финансовото ви положение ще бъде стабилно. През почивните дни се постарайте да отделите достатъчно време за пълноценен отдих, с който ще успеете да постигнете баланс и в здравословно отношение.

astro-33
blog.ifastrology.com

Везни – през тази седмица ще намерите изход от трудна ситуация. Някой представители на зодията ще постигнат голям успех на работното място. Обстоятелствата изискват от вас инициатива, самоувереност и решителност. Не пропускайте възможността да покажете своите таланти и професионални качества. Живота ви носи много изненади, ще има много приключения и интересни срещи през тази седмица. Този период е подходящ за семейни взаимоотношения.

В началото на седмицата ще има възможност да съсредоточите усилията си върху занимания, които имат отличен потенциал да ви донесат добри приходи. Не проявявайте колебание. Около средата на седмицата ще имате възможност да извършите промяна на работното си място. Към края на седмицата много от вас ще копнеят за промяна в професионален или в личен план, но реално няма да съществуват добри възможности да я извършите. През почивните дни ще имате възможност да предприемете някои промени от личен характер. Не пренебрегвайте здравословните оплаквания, които някой от вас имат напоследък.

 

Скорпион – седмицата носи повече изненади, отколкото бихте искали, и някой от тях са не до там приятни. Проблеми могат да възникнат в процеса на изпълнение на плановете ви. Напрежението в бизнес отношенията влияе на продуктивността на работата. Възможни са конфликти с колеги. Има опасност от финансови загуби. Откажете се от инвестиция в съмнителни бизнес проекти. Много от вас копнеят за промяна в личните отношения. Към своите желания се отнасяте сериозно, а към чуждите се правите, че не ги забелязвате.

В началото на седмицата много от вас ще бъдат пред прага да извършат промяна в живота си. С повишено внимание се отнасяйте към всякакви юридически или административни въпроси. Около средата на седмицата много от вас ще се намират на кръстопът както в професионално, така и в лично отношение. Не е изключено да не сте достатъчно сигурни в дълбочината на своите чувства към партньора в любовта. В края на седмицата избягвайте да предприемате всякакви действия в материалната област. През почивните дни се опитайте да проявявате повече разбиране към интимната половинка.

 

Стрелец – в началото на новата седмица действате с повишено внимание, когато боравите с пари или с документи. На работното си място се концентрирайте върху главното и не позволявайте да бъдете въвлечени в сплетни и интриги. Към средата на седмицата някой от вас ще имат нужда от съвет, за да вземат важно решение. През почивните дни се посветете на нещата, които ще да ви донесат удовлетворение и отмора. В личен план направете важна преоценка на предприетите от вас преди време действия. Не се колебайте да извършите промени, ако се налага.

 

Козирог – началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей – не бива да очаквате от тази седмица някакви зашеметяващи събития и промени. Дори за някой представители на зодия Водолей седмицата ще се стори скучна. Ситуацията на работното място е стабилна. Вие сте плодотворни в работния процес, колегите ви уважават и позицията на работното ви място е непоклатима. Седмицата е благоприятна и от финансова гледна точка. Планираните постъпления не закъсняват, а разходите не се очаква да бъдат значителни. Възможни са малки проблеми от личен характер през тази седмица.

В началото на седмицата много от вас ще бъдат пред прага да извършат промяна в живота си, която може да е свързана с навлизането на нов член в семейството ви, но също и със създалите се на работното ви място обстоятелства. Около средата на седмицата се пазете да не изпадате в крайности. Физическото ви натоварване трябва да е съобразено с личните ви потребности. В края на седмицата заложете на движението на открито или на спортните занимания. През почивните дни пътувайте и се забавлявайте. Имайте предвид, че здравето ви ще зависи от личната ви нагласа.

 

Риби –  в началото на новата седмица е важно да разпределите ангажиментите си така, че да успеете да се справите с всички неотложни задачи. Не пренебрегвайте личните си потребности. До средата на седмицата с удоволствие приветствате настъпващите в живота ви промени. Около средата на седмицата реализирайте деловите си намерения. В края на седмицата сами разширете професионалните си възможности. Много от вас ще разполагат с благоприятни шансове, които ще ви поставят в изключително изгодна позиция. В любовта ще може да разчитате на подкрепата на интимната си половинка. През почивните дни отделете достатъчно време за човека до себе си! Среща с близък приятел ще ви се отрази ободряващо!

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:blog.ifastrology.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply