Астрологична прогноза за периода 17-23 Август

Тази седмица взаимоотношенията ще са крайно непредвидими – както има много голям потенциал за нови и то много интересни запознанства, то така има и опасност от внезапно прекратяване на връзки, може би, защото до края най-близо се намира началото.

Седмицата ще изисква от нас практичност и дори известна пресметливост в най-хубавите измерения на това понятие. Прекаленото разхищение както на емоции, така и  на пари може да ни се отрази по един негативен начин в дългосрочен план.

 

Овен  – през тази седмица е добре да обърнете внимание на отговорностите, които биха могли да ви обезпечат стабилност в професионално и материално отношение. До средата на седмицата изпълнявайте обичайните си ангажименти на работното място, но също така обърнете внимание на тези свои идеи, които обмисляте напоследък. Имате отлична възможност да реализирате конкретна своя идея. Във втората половина на седмицата се мобилизирайте, за да се справите адекватно с някои предизвикателства. В края на седмицата се отнасяйте с повишено внимание към всякакви финансови операции. През почивните дни се възползвайте от шансовете на съдбата. Поучете се от миналото си, за да бъдете по-добре подготвени за настоящето. Част от вас ще осъществят кратко пътуване с цел отдих.

 

Телец –  в началото на седмицата се доверете на интуицията си за всичко. Дори и здравия разум да ви говори друго погледнете в себе си и ще намерите верния отговор. Ако ви се наложи да вземете важно решение обаче потърсете мнението на специалист. Към средата на седмицата ще почувствате леко неразположение и ще имате нуждата да сте сред близките си хора. Към края на седмицата използвайте харизматичното си излъчване, за да впечатлите. Някой от вас ще имат лични проблеми през почивните дни. Кратко пътуване може би е добър вариант за туширане на напрежението.

 

Близнаци – в началото на седмицата обърнете внимание на приоритети си, както в личен, така и в служебен план. Организирайте до най-малката подробност как да осъществявате текущите си задачи. Към средата на седмицата очаквайте приятно известие, което ще даде сериозен тласък в професионално отношение. Не се отпускайте! Постарайте се да приключите свой важен проект в определените срокове. През почивните дни се отпуснете. Отделете достатъчно време за любими занимания, или дела, които ви доставят удоволствие. Обърнете внимание на любимите си хора. Те също имат нужда от вас.

 

Рак – през първия ден на седмицата е хубаво да вземете предвид съвета на приятел и като цяло, във ваш интерес е поне в началото на седмицата да имате едно наум. Постарайте се да постигнете напредък в професионалната сфера. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще се нареждат благоприятно за вас както в професионално, така и в материално и лично отношение. Към края на седмицата поемете инициативата и не оставяйте нищо на случайността. Не е изключено част от вас да обмислят сериозна промяна, която ще бъде свързана и с преместването ви от едно населено място в друго. През почивните дни проявете съобразителност и гъвкавост по отношение на член на семейството. Не се преуморявайте с ангажименти от личен или битов характер.

 

Лъв – в началото на седмицата преценете внимателно ситуацията на работното си място. Възможни са конфликти. Към средата на седмицата някой от вас може да изпитат сериозни финансови затруднения. Избягвайте необмислени покупки. Имате нужда от човек, на когото можете да разчитате в труден момент. В края на седмицата не се поддавайте на манипулация се поддавайте на манипулации, тъй като това може да навреди на връзката ви в личен план. При спор е добре да запазите неутралитет, в случай че не сте пряко ангажирани. През почивните дни отделете време за пълноценен отдих. Занимавайте се с неща, които ви доставят удоволствие и ви помагат да се откъснете от ежедневието.

 

Дева –още в началото на седмицата превърнете невъзможното в реалност, защото само по този начин ще осъществите намеренията си. Задължително е да проявявате адаптивност. До средата на седмицата моментът е благоприятен да превъзмогнете някои свои предразсъдъци. Избягвайте да поемате допълнителни делови ангажименти. Опитайте да си изградите нагласата на човек, който знае докъде се простират възможностите му. Около средата на седмицата посрещнете трудностите със спокойствие. Не се изолирайте от близките си, дори и да сте преживели разочарование. В края на седмицата много от вас ще постигнат завидни резултати на работното си място. Напълно възможно е част от вас да бъдат неприятно изненадани от действията на близък или приятел. През почивните дни се отърсете от тревогите. Настъпващите в живота ви промени ще ви помогнат да се справите с всички проблеми.

 

Везни – още от първия делничен ден не оставяйте нищо на произвола на съдбата. Преценете доколко са обективни очакванията на околните към вас. Към средата на седмицата пред много от представителите на зодията ще се открият отлични възможности за постигане на плодотворно сътрудничество. Добре е да прецените изключително точно потенциала на хората в обкръжението си. В любовния си живот може да очаквате разногласия с интимната ви половинка. Към средата на седмицата много от вас могат да очакват развитие в професионалната сфера. Постарайте се да си осигурите подкрепата на влиятелна особа. В края на седмицата ще се наложи да се съобразите със заобикалящите ви обстоятелства на работното място и в личен план. Добре е да изясните някои недоразумения. През почивните дни не се впускайте да правите необмислени експерименти в личен план. Добре е да бъдете откровени в отношенията си с интимната половинка. Опитайте се да бъдете добре мотивирани за новостите, които смятате да внесете в живота си.

 

Скорпион – в началото на тази седмица някой от вас ще изпитат сериозни финансови затруднения. Ако се наложи да вземете пари назаем, внимателно обмислете това свое намерение предварително! Около средата на седмицата се концентрирайте изцяло върху служебните си ангажименти. Момента е подходящ за смяна на работното място или започване на нова работа. Към края на седмицата не пренебрегвайте потребностите на интимната половинка и на членовете на семейството. Не е изключено част от вас да обмислят промяна в личен план! През почивните дни е добре да загърбите служебното и да отделите достатъчно време за пълноценна почивка. Поддържайте емоционалното си равновесие. Не поемайте ангажимент към приятел или познат.

 

Стрелец – усилията, които полагате в професионалната сфера още от първия ден на новата седмица няма да са напразни. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, но само ако избягвате да правите необмислени покупки. Към средата на седмицата трябва да обърнете внимание на член на семейството, който има нужда от вашето внимание. В края на седмицата се заемете с разчистването на стари плащания и погасяването на задължения. През почивните дни внесете разнообразие в заниманията, на които се отдавате в малкото си свободно време. Обърнете внимание на човека до вас. Колебанието и липсата на диалог може да се окаже сериозна пречка при общуването.

 

Козирог – седмицата ще започне малко трудно за вас. Възможни са нежелани конфликти. Наложително е да се справяте с проблемите на момента. Помнете, че един проблем не може да се реши сам. До средата на седмицата трудностите ще ви преследват, но в крайна сметка нищо няма да е окончателно до момента в който не ги осъзнаете. Стремете се в личен план да преценявате всеки свой ход, особено ако сте пред прага на трайно обвързване. Не очаквайте твърде много от близък или от роднина. В края на седмицата не се залавяйте с изпълнението на твърде голям брой ангажименти. Опитайте се да бъдете достатъчно гъвкави и в личния си живот. През почивните дни се освободете от страховете си и се отдайте на занимания, които ще ви помогнат да си отпочинете. Осигурете си достатъчно време за пълноценен отдих.

 

Водолей – очаква ви напрегната и тревожна седмица. Понякога ще може да се отпуснете, но не за дълго. Някои цели са заменени от други, и приоритети ви не са постоянни. С една дума – седмица ще бъде ангажирана, а вероятно и досадна. Ще ви бъде много трудно да сте в хармония със себе си. В началото на седмицата е добре да заложите на предприемчивостта. В случай че обстоятелствата позволяват, то на всяка цена се опитайте да стабилизирате както служебното, така и материалното си положение. Около средата на седмицата ако не сте сигурни в преценката си, то на всяка цена потърсете професионален съвет. В края на седмицата действайте активно или се включете работа, която има потенциал да ви донесе развитие в кариерата и финансови приходи. През почивните дни се посветете на ангажименти, свързани със семейството. Не е препоръчително да се обвързвате с неподходящи хора.

 

Риби – ще се насладите на седмица изпълнена със събития, които са толкова противоречиви, че чак ще се чудите как могат да се случват по едно и също време. Седмицата ще започне с труден период, през който ще можете да разчитате единствено на собствените си сили. Хората, които са ви обещавали помощ и подкрепа във всяко отношение ще оттеглят подкрепата си, или в някой случаи дори ще се опитат да ви навредят. Около средата на седмицата ще имате възможност да си поемете въздух. Вярно е, че в този период успех ще имате само във второстепенните дела, но все пак е нещо. И ето, в края на седмицата пак проблеми. В този период могат да възникнат проблеми с най- близките за вас хора.

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимка:www.chrisbrennanastrologer.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply