Астрологична прогноза за периода 16-22 март

Най-важното събитие, което ще се случи тази седмица, ще е Новолунието в знака на Овена. Това ще е едно по-специално новолуние, което ще е изпълнено с много нова енергия. То ще освободи много голямо количество енергия, която до момента е била блокирана под някаква форма. При освобождаването на тази енергия може да се стигне и до емоционални изблици и конфронтации, но всичко това има за цел да донесе едно ново облекчение във взаимоотношенията.

Как обаче цялата тази нова енергия ще се отрази на отделните представители от зодиака?

 

Овен – през тази седмица бъдете внимателни в професионален план. Проблемите, с които ще трябва да се справите през седмицата са по- сериозни, отколкото ви изглеждат. За съжаление сте склонни да очаквате помощ тогава, когато трябва да действате самостоятелно. В началото на седмицата приоритет трябва да бъдат за вас служебните ангажименти. Избягвайте конфликтите на работното място. Около средата на седмицата обърнете внимание на здравословен проблем, който се задълбочава. Имайте предвид, че вредните навици може да имат сериозни последици върху здравословното ви състояние. През почивните дни най- добре ще се чувствате в компанията на любимия човек. Постарайте се да отделите и необходимото време за пълноценен отдих.

 

Телец – още от първия ден на настъпващата седмица трябва да се заемете с неотложните ангажименти. Ще имате нужда от подкрепата на приятел или колега. До средата на седмицата ще имате отлични резултати в деловата сфера. Въпреки това избягвайте да взимате прибързани решения. Обръщайте внимание на най-малките знаци и сигнали, които съдбата ви дава. Към края на седмицата ще бъдете изправени пред решение, което трябва добре да обмислите. В любовта много от вас ще научат новина, която ще ви донесе радост, наслада и удовлетворение. През почивните дни на някой от вас ще се наложи да планират пътуване по работа. В личен план не изпадайте в крайности.

 

Близнаци – в началото на седмицата обърнете внимание на приоритети си, както в личен, така и в служебен план. Организирайте до най-малката подробност как да осъществявате текущите си задачи. Към средата на седмицата очаквайте приятно известие, което ще даде сериозен тласък в професионално отношение. Не се отпускайте! Постарайте се да приключите свой важен проект в определените срокове. През почивните дни се отпуснете. Отделете достатъчно време за любими занимания, или дела, които ви доставят удоволствие. Обърнете внимание на любимите си хора. Те също имат нужда от вас.

 

Рак – в началото на седмицата е възможно да изпитате известно материално затруднение. Важно е да прецените добре финансовите си възможности, и ако е възможно да ограничите разходите. Към средата на седмицата поспрете за момент, като се вгледате в себе си. В случай, че нещата около вас не се подреждат по възможно най-добрия начин, то трябва да потърсите причината първо в себе си. През втората половина на седмицата планирайте ангажиментите си така, че да ви остане време и за почивка. Имате нужда от нея. Към края на седмицата се пазете да не изпаднете в разногласия и сблъсъци с хората около вас. През почивните дни е много важно да успеете да се възстановите. Опитайте се да почивате пълноценно. Почивката ще ви помогне да възстановите както физическите си сили, така и да сложи ред в мислите ви.

 

Лъв – тази седмица е истински тест за вашата репутация. Само хладнокръвието ще ви помогне да избегнете грешките. През тази седмица ще се появят нови отговорности, с които ще бъде трудно да се справите, поне в началото. Възможни са финансови затруднения. Проблема не е в липсата на пари, а в начина по който ги харчите. В лично отношение седмицата ще бъде успешна. Не се очакват проблеми, освен ако сами не си ги създадете.

В първите дни на седмицата има вероятност да пострада деловата ви сигурност. Не е изключено част от вас да бъдат въвлечени в чужди спорове или в интриги. Около средата на седмицата ще разполагате с благоприятна възможност да реализирате отдавна желано пътуване. Част от вас ще копнеят да извършат промяна в личен план. Не предприемайте драстични промени в любовта! Към края на седмицата се погрижете за здравословното си състояние. Не е изключено в последно време да се претоварвате. През почивните дни много от вас ще се чувстват крайно изтощени по отношение на личния си живот, особено ако не сте успели да постигнете съгласие по важен за вас и интимната ви половинка въпрос.

 

Дева – очаква ви ползотворна седмица откъм професионални ангажименти. В началото на седмицата ще имате възможност да започнете желания проект или работа. Късмета също е на ваша страна и ще можете с лекота да решите всеки проблем или спънка. Към средата на седмицата ще бъдете изцяло погълнати от рутинни задължения. Към края на седмицата някой от вас ще бъдат обзети от противоречиви мисли и чувства, които биха могли да ви представят в лоша светлина пред приятел или познат. През почивните дни заложете на движението, на разнообразието и на възможността да се срещате с хора. Моментът е благоприятен да правите всякакви планове с интимната половинка.

astro-36
foreven.ru

Везни – за вас седмицата няма да мине без трудности, но и не всичко е загубено. В началото на седмицата ще бъдете в състояние да се справите с решаването на някои проблеми от професионален план. Важното е да не отлагате изпълнението на текущите си задачи. Около средата на седмицата някой от представителите на зодията ще трябва да се справят с някой проблеми – на първо място свързани с пари. Разходите могат да бъдат много по-високи, отколкото сте очаквали, а планираните постъпления се бавят. Към края на седмицата нещата се нормализират. Това е подходящ момент да се концентрирате върху семейни дела. През почивните дни избягвайте служебните срещи и ангажименти. По-добре е да посветите времето на себе си и на семейството си.

 

Скорпион – с настъпването на новата седмица обърнете особено внимание на деловите си ангажименти. За много от представителите на зодията това ще доведе до финансова сигурност и спокойствие. Към средата на седмицата избягвайте конфронтация, която ще ви донесе само проблеми. Добре преценявайте рискованите ходове. Ограничете действията, които по някакъв начин може да предизвикат сериозни материални проблеми. В края на седмицата в работата си заложете на индивидуалния подход и положителните резултати няма да закъснеят. Възползвайте се от положителните качества, които притежавате. През почивните дни заложете на активността, защото точно тя ще ви спасява от скуката и еднообразието в личен план. Постарайте се да се наслаждавате на малките неща. Те ви носят радост. Не се поддавайте на емоциите. Те могат да ви доведат до крайности.

 

Стрелец – в началото на седмицата не се поддавайте на чувствата. Когато правите планове се съобразявайте с реалните си възможности. Към средата на седмицата увеличете темпото на работа. Моментът ще се окаже значим за тези от вас, които са изправени пред определена промяна в личен план. Имайте предвид, че е желателно да намалите разходите си. Ако сте изправени пред дилема, която ще наложи значителни проблеми трябва внимателно да притеглите всички позитиви и негативи, и чак след това да вземете решение. Осигурете си подкрепата на приятел или на близък и нещата за вас ще се подредят по възможно най-благоприятния начин. В края на седмицата не допускайте грешката да се доверявате изцяло на преценката на човек, когото не познавате достатъчно добре. През почивните дни разчупете стереотипа. Направете нещо ново. Това ще ви зареди с положителна енергия. Възможно е да се появят известни затруднения във взаимоотношенията ви с интимната половинка. Има нещо, което ви пречи да погледнете обективно на нещата.

 

Козирог – в началото на седмицата се заемете само за най-неотложните си делови ангажименти. Постарайте се да приключите със започнатото. Към средата на седмицата избягвайте да предприемате действия, чийто резултат няма да можете да контролирате. Опитайте се да постигнете стабилност в личен аспект. Не си създавайте негативна нагласа. Към края на седмицата в материално отношение трябва да проявите пестеливост, за да си гарантирате финансова стабилност и в същото време да направите покупките, от които имате нужда. През почивните дни е необходимо да възстановите физическото си равновесие. Заложете на пълната почивка и не се дерзайте за неща върху които нямате никакъв контрол.

 

Водолей – в началото новата седмица е добре да проявите повече чувство за такт. Простете за обидните думи, които сте чули наскоро. Съсредоточете се върху главното и пропускайте маловажното покрай себе си. към средата на седмицата се постарайте да проявявате разум и ще бъдете приятно изненадани от положителния резултат, който ще постигнете. Към края на седмицата моментът ще бъде важен за вас в материалната сфера. През почивните дни избягвайте да се занимавате с проблеми, които не ви засягат пряко. Съсредоточете се върху заниманията, които ви доставят радост и наслада и пропуснете ангажиментите. Периода може да се окаже от голямо значение за самотните представители от знака.

 

Риби – очаква ви успешна от делова гледна точка седмица. По-специално, тя ще е добра през първа половина от седмицата. Не се страхувайте от решителни действия и радикални мерки. Звездите ви съветват да сложите в ред финансовите си дела. С цел да се запази стабилна финансовата ситуация около вас трябва да се откажете от всички съмнителни дейности и приключения. Очакват се проблеми с деца през тази седмица. Обърнете внимание за здравословното им състояние.

През първия ден от седмицата е важно да се справите с ангажиментите си в определените срокове. Ще имате възможност да проявите повече разбиране към това, което ви предоставя съдбата. Около средата на седмицата обърнете внимание на малките неща. Съчетайте работните си ангажименти с нуждата си от пълноценен сън и почивка. В края на седмицата много от вас ще получат допълнителни финансови поощрения. През почивните дни е възможно очакваното да стане реалност. Моментът ще се окаже изключително благоприятен за много от вас в лично отношение.

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: foreven.ru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply