Астрологична прогноза за периода 15-21 декември

Тази седмица енергията ще бъде много наситена и много сложна. Всеки един от нас може да усети едно своеобразно напрежение, с което да му е трудно да се справи. Сатурн се готви да премине в нов знак, Уран се обръща и прави отново квадратура с Плутон.  В края на седмицата ни очаква и новолуние в знака на Козирога. Няма да е лесно, но ще е много вълнуващо.

Това не е седмица за почивка, а за активна работа със самите нас и равносметка.

Нека видим как подредбата на звездите ще се отрази на всеки един от зодиакалните знаци:

 

Овен – в началото на тази седмица имате възможност да реализирате начинание, от което ще извлечете значителни дивиденти във времето. Но имайте предвид, че трябва да установите рамките на това партньорство, и стриктно да се придържате към тях. Към средата на седмицата има вероятност да поемете риск в професионалната сфера. Преценете добре възможностите си. Има опасност от напрежение в работната среда. Не се отпускайте в края на седмицата. Действайте според обстоятелствата. През почивните дни всичко ще бъде нормално, без излишни сътресения. Ще получите предложение, което трябва внимателно да обмислите. На някой от вас ще се наложи да направят компромис в любовта.

 

Телец – началото на седмицата се очертава да бъде много благоприятна и интересна. Много от представителите на зодията ще помнят тези събития дълго време. Други от вас ще се сблъскат с неочаквани предизвикателства в деловата сфера. Около средата на седмицата имате шанс да изпъкнете пред колегите на работното място. Времето е подходящо за всички бизнес начинания. Постарайте се да не пренебрегвате детайлите, тъй като така ще си спестите множество проблеми в бъдеще. Към края на седмицата се очертават финансови успехи. Разумна инвестиция започва да се изплаща. През почивните дни не мислете за ангажиментите от изминалите работни дни. Не е изключено на част от вас да се наложи да осъществят пътуване по работа.

 

Близнаци – през първия ден на новата седмица имате шанса да реализирате стара своя идея. Имайте предвид, че не трябва да оставяте нищо на случайността. Около средата на седмицата ще придобиете значителни дивиденти от професионален и материален характер. През втората половина на седмицата е важно да изградите взаимно доверие с хората от прякото си обкръжение. Доверявайте се на безпогрешната си интуиция. За тези от вас, които са решили да предприемат сериозни промени в живота си моментът е много подходящ. В края на седмицата се заемете с уреждането на документи и лични дела, за които обикновено не ви остава достатъчно време. През почивните дни много от вас ги очакват приятни изненади от личен характер. Новините, които научавате от интимната си половинка ще се превърнат в източник на многобройни положителни емоции.

 

Рак – избягвайте още в началото на седмицата да решавате въпроси, които са извън вашата компетентност. Бъдете готови да промените предварителните си планове, обърнете внимание на здравословното си състояние. За много от вас моментът ще бъде от изключителна важност, като в зависимост от решенията, които вземете може коренно да промени живота ви. Към средата на седмицата не се препоръчва да вземате важни решения в деловата сфера. Имайте предвид, че, ако проявите невнимание, може да допуснете грешка при боравене с пари или документи. Към края на седмицата избягвайте конфронтация, не влизайте в спорове. В случай, че трябва да вземете решение не пренебрегвайте мнението на околните. През почивните дни пред много от вас ще стои необходимостта да се заемете с разрешаването на битови проблеми. Някой от вас ще вземат решение да се преместят от едно населено място в друго, а други представители на зодията ще предприемат коренно различен вид промяна в живота си.

 

Лъв – в началото на новата седмица се въздържайте от действия, които ще застрашат служебното ви положение. Концентрирайте се върху основните си ангажименти. Към средата на седмицата близък или приятел, който преди време ви е помогнал ще има нужда от вашата помощ. Някой от вас обмислят промяна в личния си живот. Момента е благоприятен за такава промяна. Към края на седмицата е важно да поддържате стабилност в материалната сфера. Само така ще съхраните финансовото си състояние. През почивните дни отделете нужното време на партньора. И двамата имате нужда от близост. Това ще ви зареди с нови сили за предстоящата седмица.

 

Дева – тази седмица е благоприятна за работа в екип. Преценявайте всеки свой ход и всяка своя дума, за да не нарушите баланса в личен и в професионален план. Споразуменията, сключени през тази седмица могат да повлияят на бъдещето ви. Към средата на седмицата е възможно да изпитате известни затруднения. Административните проблеми трябва да се решават неотложно. Към края на седмицата много от вас ще почувстват потребност да поставят ново, по-стабилно начало в живота си. Постарайте се добре да обмисляте действията си. Не подценявате рутинните задължения. Не подписвайте каквито и да било документи, преди да сте ги прегледали внимателно. През почивните дни много от вас ще трябва да се справят с проблем от личен характер. Възможно е в живота на много да станат промени, които да ви накарат да изпитвате колебание дали постъпвате по най-правилния начин!

astro-27-1
browse.deviantart.com

Везни – в началото на седмицата около вас ще се стекат по възможно най-благоприятния начин. Яхнете вълната ! Не изпускайте момента, обърнете внимание на приоритетите и не си пилейте времето с незначителни неща. До средата на седмицата момента ще се окаже важен за тези от вас, които са планирали да извършат някаква промяна в живота си. През втората половина на седмицата много от представителите на зодията ще постигнат отлични резултати на работното си място. Към края на седмицата ще ви се отдаде възможност да кандидатствате, или ще ви предложат, за нова работа. През почивните дни не започвайте нова интимна връзка, освен ако не сте сигурни, че досегашната няма потенциала да ви донесе желаното в лично отношение. Моментът ще бъде труден и за семейните двойки, които ще бъдат изправени пред предизвикателства.

 

Скорпион – тази седмица ще донесе много положителни емоции, включително и за тези от вас, които вече не вярват в реализирането на желанията си. Основното е да не бездействате. Често ще ви се налага да казвате НЕ на хора , които се опитват да наложат волята си над вас. През първата половина от седмицата е възможно късмета да ви споходи съвсем неочаквано. Около средата на седмицата има опасност да влезете в конфликт с високопоставени хора. Във ваш интерес е да проявите малко сдържаност. В края на седмицата ще се наложи да положите усилия, за да съхраните стабилността на финансовото си положение. Добре е да се откажете от големите покупки и инвестиции. През почивните дни се освободете от ангажименти и обърнете внимание на семейството. Изживявайте всеки миг щастие в любовта пълноценно.

 

Стрелец – лекомисленото поведение, характерни за вас, в началото на седмицата може да предизвика проблеми, както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Стремейки се с всички възможни средства да постигнете желаните резултати е възможно да огорчите хора, на които държите. По това време са възможни конфликти с ръководство и бизнес партньори, прекъсване на професионални контакти за които сте имали големи надежди. Средата на седмицата ще бъде успешна за повечето от представителите на зодията. Имате шанс да спечелите подкрепата на влиятелни хора, но трябва да бъдете подготвени за факта, че те ще се намесват не само във вашия професионален път, но също така и в личния ви живот. Края на седмицата е наситена с емоции за представителите на зодия Стрелец. Настроението ви ще се сменя много често. Възможни са конфликти в семейството.

 

Козирог – началото на седмицата ще бъде трудно. Очертават се проблеми в работата или бизнес проект за който сте имали големи надежди ще тръгне в нежелана посока. Ще ви се наложи да потърсите помощ от хора, към които не изпитвате особени симпатии. Възможни са сериозни разногласия с началници. В средата на седмицата ще имате възможност да се съсредоточите върху лични дела, да прекарате повече време с хора на които държите. Можете лесно да намерите общ език с други поколения, което ще ви позволи да изгладите стари спорове. За представителите на зодия Козирог седмицата ще приключи успешно. Усилията, които ще положите в този период няма да са напразни. Не е изключено да получите сериозни финансови приходи. Някой от представителите на нежния пол е възможно да получат предложение за брак.

 

Водолей – тази седмица ще бъде много повече от обичайна. Периода е подходящ за укрепване на семейните отношения. Ще ви се отдаде възможност да намерите общ език с близки и познати, с които никога не са се разбирали. В началото на седмицата ще имате нужда от баланс между очакванията си и реалността, която ви заобикаля. Подбирайте внимателно хората, на които доверявате съкровените си планове. От огромна полза от вас ще бъдат вложените усилия в професионалната сфера. Към средата на седмицата има вероятност да възникнат проблеми. Първо – при решаването на някои професионални задачи , с които се очаква да се справите бързо , а след това – в отношенията с човек, който ви интересува. Края на седмицата е свързана с илюзии по отношение на някои приятели – мъже. По това време, много жени Водолеи носят розови очила, избавлението от които ще бъде трудна и болезнена задача.

 

Риби – с настъпването на новата седмица трябва да проявите голяма гъвкавост на работното място. Не пренебрегвайте и задълженията си към членовете на семейството. Към средата на седмицата ограничете разходите си. Съобразявайте се с обстоятелствата и с известията от личен и от професионален характер. Съсредоточавайте усилията си върху главното. Към края на седмицата трябва да поемите нов ангажимент. Добре е да се подготвите да извършите някои промени в професионалната сфера. Към края на седмицата се заемете с неотложните си ангажименти, като отделите и достатъчно свободно време за родител, дете или друг член на семейството. През почивните дни съзнателно променете начина си на живот. Необходимо е да проведете разговори с близък, с приятел или с роднина. Не предприемайте ходове, които не сте успели да обмислите достатъчно задълбочено.

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:browse.deviantart.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply