Астрологична прогноза за периода 11-17 ноември от астролога Хули Леонис

Седмицата, в която водата потича в правилна посока….

 

Астрологично важна ще е тази седмица, защото ще има интересни събития, които ще окажат влияние на всеки един от нас.

Първо това е обръщането на Меркурий, който вече е директен. Сега отново идва подходящият момент да сключвате договори, да се местите, да си купувате техника, да подобрите комуникацията си с другите.
Второто събитие отново се свързва с ретроградност.Тази седмица още една планета във воден знак обръща движението си и това е Нептун. Силната емоционалност, жертвоготовност и емоционално служение вече няма да са обърнати към самите нас, а ще се опитаме да ги предложим и на другите и то с цел да им помогнем.

 

Третото събитие е пълнолунието в знаците Телец и Скорпион, което ще акцентира върху темата за притежанията във нашия живот. Всеки един от нас ще се замисли по различен начин какви са предизвикатеслтвата му в материален план и как може да се справи с тях. Тази седмица е много двояка по отношение на парите. От една страна може да даде голям ръст по отношение на бизнеса, но от друга страна може да даде съществени загуби.

 

Овен  – финансовият аспект ще бъде много силно усетен от Овните през тази седмица. Всяка една стъпка по отношение на бизнеса и на изкарването на пари трябва да се прави много разумно и много внимателно. Границата между успех и неуспех ще е много малка и ще се крепи просто на едно решение.

 

Телец – Неминуемо Телците ще трябва да се сблъскат с трансформации и промени в живота си през тази седмица. От една страна те ще са свързани с материалния свят, от друга страна ще са емоционални. Събитията искат да им покажат, че промяната е започнала в живота им и няма защо да й се противопоставят.
Близнаци – една особена комбинация от емоционално напрежение и материални притеснения витае в живота на Близнаците сега, а те са по-склонни да твърдят, че това не се отнася до тях, отколкото да приемат, че ситуацията не е такава, каквато на тях им харесва. Събитията сами ще покажат какво ще се случи, а краят на седмицата ще е много важен за представителите на знака.

 

Рак –енергията при знака на Рака е една от най-добрите и силните през тази седмица. Всяка една сфера е положително аспектирана, а дори да има някакви предизивкатеслтва, то те лесно ще могат да се преодолеят. Нека Раците активизират мощната сила, която ще им даде пълнолунието и да я използват разумно.
Лъв – ако миналите седмици бяха изпълнени с емоционално напрежение за Лъвовете, то тази седмица ще настане спокойствие. Лъвът трябва да си почине преди да се подготви за скок, а това ще стане след другата седмица. Затова тези седем дни могат да бъдат изолзвани за положителни неща, които Лъвовете обичат.
Дева – силно мечтателни и много емоционално объркани могат да са Девите през тази седмица. В емоционален план няма да имат представа какво е правилното решение. Нека се опитат да се доверят на отсрещната страна и да позволят на партньора да поеме отговорност за връзката в този момент.
Везни – дълбоко в себе си Везните знаят как да постъпят правилно, но имат известни колебания. Тази седмица представителите на този знак могат да се сдобият с една безрасъдна смелост, която ще ги накара първо да действат, а след това да се колебаят. Ще бъде една интересна седмица.

Скорпион – Акцентът при скорпионите тази седмица ще падне върху материалната стабилност. Важно е да се замислите как може да оптимизирате семейния си бюджет и какви усилия трябва да положите в тази насока.
Стрелец – тази седмица ще е много отрезвителна за Стрелците. Много заблуди и грешни представи се бяха създали през последните няколко месеца. Сега ще трябва да погледнат реалността право в очите и това може да не им хареса. И тук най-важните ще са заключенията, които ще трябва да се направят, както и действията, които трябва да се предприемат след това.
Козирог – Венера подължава пътя си през знака на Козирога и от една страна носи хубави и положителни моменти за представителите на този знак. От друга страна обаче, точно тази седмица, ще активизира голяма част от опасенията и страховете на Козирозите и те могат да си зададт въпроса:” наистина ли аз направих/реших това?” Много важен ще е отговорът, който ще си дадат.
Водолей – напрегната седмица за Водолеите по отношение на емоционалния им свят. Събитията в интимен план могат да не с случват точно така както на тях им харесва и това може да ги напряга. Съветът към тях е да оставят нещата да протекат естествено и ако трябва краят на една връзка да се случи, то това ще стане и без тяхната намеса, а ако всичко стане естествено, то може да се запазят и положителни спомени от връзката.
Риби – през тази седмица, благодарение на обръщането на Нептун, може да има положителни емоционано събития в живота на Рибите, родени в края на Февруари. Може да има едно отключване на емоционално напрежение, което сега ще се освободи, а енергията ще се реализира успешно.
снимка: facebook.com
No Comments Yet

Leave a Reply