Аксесоари Лято 2014

Силата на аксесоарите като основна отправна точка представена ни от MyAccessories.bg в своята фотосесия за сезон Лято 2014. Кадрите са заснети от фотографа Виктор Леви, за дрехите се погрижиха Бутик REPLIKA, гримът е дело на Яна Стоянова, а прическата сътвори Евгения Михова.

Със сигурност това, което не трябва да липсва в гардероба ви това лято са масивни огърлици и гривни в различни размери с пищни инкрустации от кристали,камъни и мъниста.

PINK-COMB
www.myaccessories.bg

Безспорно синьото е цветът на лятото, не само защото сме в годината на Дървения кон, но и защото се наложи като световна модна тенденция. Световните дизайнери са го използвали не само при дрехите, но и при аксесоарите. Ако сте от дамите, които не обичат синьо или смятате че не ви отива, спокойно може да заложите на лек акцент като красиво колие, пръстен или гривна. Те ще бъдат нежен завършък на една цялостна визия.

Done_Diana_Kolarova_Aksesoari_VL-4751
www.myaccessories.bg
GREEN-COMB
www.myaccessories.bg

Нежните пастелни тонове в зелено, розово, бледо жълто, бледо синьо също са сред предпочитаните цветове както при облеклото така и при аксесоарите. Не забравяйте, че колкото по-големи и кичести са вашите бижута, толкова повече ще отличат визията ви.

BLUE-COMB
www.myaccessories.bg

В колекцията от бижута за Лято 2014 на онлайн бутик за аксесоари MyAccessories.bg ще откриете голямо разнообразие от красиви елегантни бижута съобразени с тенденциите за сезона.

BLACK-COMB
www.myaccessories.bg

Да не забравим шапките и шаловете, един акцент без който всяка една дама не може. Шалът има толкова много приложения. Спокойно може да се носи освен като аксесоар около врата и като украса за вашата дамска чанта, може да вържете косата си с него и да ви стопли от лекия ветрец в летните вечери.

BAGS-COMB-1
www.myaccessories.bg

Специален акцент в кампанията за лято 2014 на MyAccessories.bg е поставен върху голямото разнообразие от чанти от естествена и изкуствена кожа, разнообразие от цветове, размери и модели.

BAGS-COMB-2
www.myaccessories.bg

 

Дамската чанта!? Много може да се говори за нея. Тя е убежище на много тайни ;). Този сезон избирайте смело, но винаги се съобразявайте с височината си.

BAGS-COMB-3
www.myaccessories.bg

Хубаво е да имате няколко чанти в различни разцветки. Отдавна отмина мита, че чантата и обувките трябва да са в един и същи цвят. Подбирайте чантата според повода и мястото. За ежедневието си заложете на удобен модел който да отговаря на нуждите ви. Вечерно време спокойно може да се задоволите с по-малка и кокетна чанта тип клъч.

BAGS-COMB-4
www.myaccessories.bg

 

Разбира се повечето дами предпочитат големите и удобни чанти в които могат да сложат всичко за което човек би могъл да се сети :).

Е мили дами заслужава си да посетите http://myaccessories.bg/

 

 

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.bg

снимки и колаж: www.myaccessories.bg

 

No Comments Yet

Leave a Reply