Ежедневно се запознавам с десетки дами, които търсят своята женственост, интуиция и искат да се научат да бъдат крехки. Това са успели жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Но в гоненето на успешна кариера най-често оставят личния си живот на самотек или го отлагат за после. Идват, защото осъзнават, че повече от всичко искат да бъдат жени – окрилени, вдъхновени и вдъхновяващи, обгрижвани, обичани и обичащи и достойни партньорки на своите мъже.

Помагам им да бъдат по-мъдрите във връзките си и с помощта на интуицията да водят нещата в правилна посока. Затова винаги пожелавам на жените да слушат интуицията си и да се грижат за своята душа. А когато го правят, чудесата сами идват при тях.

Обикновено няколко месеца след моите тренинги жените ми пишат за да споделят за промените в живота си. Винаги се учудват, когато установяват, че са срещнали едно към едно мъжа, когото са си пожелали, или са привлекли в живота си ситуация, за която са мечтаели. Не се учудвам, защото при мен винаги се случва абсолютно същото. Каквото си пожелая, това и става. С времето разбрах, че когато знаеш какво искаш, то винаги идва. Невинаги тогава, когато го искаш, но идва.

Помагам на жените да се чувстват добре в кожата си, да възвърнат чувството си за женственост и нежност, да повярват във възможностите си и да намират това, за което копнее цялата им душа. Ще помагам това да се случва и на читателките на LadyMagazine.

Темите на които може да задавате вашите въпроси са: партньорските взаимоотношения, как да разберем мъжете, защо не ми предлага брак, как да върна интереса му, как да преодолеем кризата след появата на дете, как да говорим открито за проблемите си, как да развия интуицията си, женствеността си и как да събудя жената в себе си, как да стана обаятелна и привлекателна за всички около мен, защо никой не ми помага, как да пусна контрола, как да поискам помощ, мога ли да се освободя от своите страхове…

Сподели своята история и попитай Олга за съвет използвайки формата по-долу!

  От (задължително)

  Email (задължително)

  Относно

  Какво искате да ни кажете

  За да ползвате CAPTCHA вие трябва да инсталирате Really Simple CAPTCHA разширението.

  Въведете кодът от картинката