От какво зависи индивидуалния стил на обличане?

Чувството за собствен, отличителен стил идва с времето. Затова по улиците на света често ще видите жени в тяхното 5-то или 6-то десетилетие от живота, изглеждащи по-красиви от всякога. Защото красотата и стилът не зависят от броя на годините, през които сме живели. Нито пък от броя малки или по-големи бръчки по лицата и ръцете ни. Красотата, на първо място, е вътре в нас. Провокираме я с вътрешните си душевен мир и хармония.

И външният и израз усъвършенстваме през цялото време. Колко обичаме червено или синьо? Кои са любимите ни бижута или обувки – нищо не може да остарее, освен ако ние не го заклеймим като остаряло. Може би, стилът е въпрос на натрупвания през целия живот. Визията ни като част от невербалната комуникация със света е въпрос на опознаване на себе си през годините и отражение на живота ни.

Можем ли обаче да се научим на стил? Можем ли да създадем неповторим имидж, който да хармонира с нашата вътрешна красота? Как да се отличаваме от другите и да бъдем винаги забелязвани? Наистина ли е важно да сме облечени с нещо скъпо за да се откроим или можем да комбинираме дрехи и материи така, че да впечатлим всички около нас без да се налага да похарчим цяло състояние?

МОЖЕТЕ мили момичета!

Cvetove&Stil-horz

Имаме отговор на всички тези въпроси. Заедно с нашия имидж консултант Ивета Петрова – разработихме уникална система с помощта на която можете да извадите на показ всичките си силни страни без да се налага да прилагате в действие метода Проба/Грешка за да разберете кое точно е за вас.

Ивета е единствения в България сертифициран треньор на академията Colour me Beautiful – Англия и развива от години имиджовия стайлинг в България. Има своя рубрика „Цветнове и Стил с Ивета“ в предаването по Канал 3 – „Всеки следобед с Криси“, където заедно с водещата на предаването нищят модни тенденции, видове стилове, цветови анализ и други модни истории.

Може да се регистрирате за семинара ИЗГРАДИ СОБСТВЕН СТИЛ И ОТКРИЙ СВОИТЕ ЦВЕТОВЕ  тук,  който ще се проведе на  21-ви Ноември от 10.00 до 18.00 часа в зала Лозенец на ул.Бисер 2.

Направете вашата регистрация СЕГА, защото местата са само 25, тъй като обръщаме внимание на всеки персонално!

Колкото по-щастливи и уверени, толкова по-красиви стават жените. Не остаряват, а стават по-красиви. Не остарявайте, колкото и дълго да живеете!

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

снимки:www.ladymagazine.today

Все още няма коментари

Отговори

Твоят email няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.