Диети спрямо луната

Срещали сме какви ли не съвети за отслабване, поддържане на форма и диети, които обещават светкавично топене на калории… Някои звучат доста обещаващо, други ни карат леко да се усъмним, а трети са направо трагикомични! И все пак има една безспорна истина – по-добре да си добре информиран, отколкото дезинформиран!

Ето защо мили дами решихме да ви споделим още един интригуващ начин за стимулиране на отслабването. Ако вярвате в астрологията, той със сигурност ще ви заинтересува. Ако ли пък не, нищо не пречи да се запознаете с нещо по-алтернативно, а защо не и да го пробвате?! Със сигурност няма да ви навреди.
И така, ето кои са най-подходящите и най-неподходящите моменти за започване на диета спрямо позицията на Луната в зодиака.

Ако Луната е в земен знак 
Телец, Дева или Козирог – това са най-добрите зодии за започване на диета! Когато луната се намира в някой от тези знаци, отслабването е много по-лесно. Но най-добър резултат ще постигнете, ако заложите на Луна в Козирог, защото той е аскетичен знак и няма нужда от излишество. Още повече, че свалените килограми в този период не се връщат обратно.

Ако Луната е във воден знак 
Рак, Скорпион, Риби – те са свръх емоционални, с променлива природа, капризни са и постоянно се стремят към комфорт. С други думи – определено не създават благоприятни условия за поддържане на диета. Ако сте започнали такава, когато Луната е била в някой от тези знаци, не се учудвайте, че ви е доста трудно да я спазвате.

Ако Луната е в огнен знак 
Овен, Лъв, Стрелец – те също не са най-подходящият избор. Тези зодии са много напористи, но непостоянството е прекалено типично за тях. А диетата изисква много търпение и упоритост. Така че, най-добре избягвайте моментите, когато Луната е някой огнен знак.

Ако Луната е във въздушен знак
Близнаци, Везни, Водолей – тези зодии създават леко настроение, позволяват да се преодолеят трудностите и ускоряват обменните процеси. Или иначе казано, чудесни са започване на диета! Но най-добър е моментът, когато Луната се намира във Везни. Това е знакът на хармонията и затова той ще ви помогне да се сдобиете с по-хармонична фигура.

източник: beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply