Цялото име на Лили е Лиляна, ама тя си харесва Лили.  Щяла да се казва Лилиана, с френски привкус. Добре, че родителите й решили да се спрат на българския вариант Лиляна, макар и да е родена в Русия, където всъщност е живяла само през първите няколко месеца след раждането си. Когато са я кръщавали, в специалната книга на храма нямало името Лиляна, та я записали като Лионела, макар и само за протокола.

Както и да се казва, Лили знае, че е тук с определена цел. Сама си я е формулирала. Да бъде тази, която е. Колкото и трудно да е понякога. И да помага на жените да бъдат себе си,  в кариерен план, но не само.

Още на 19 става учител по английски, а когато на 25 тази роля й отеснява, скача в управлението на хора. От там научава, че не можеш да помогнеш на някой, ако той сам не иска. Но можеш да му помогнеш да осъзнае нуждата от помощ. С годините, освен да говори, усъвършенства и уменията си да слуша и да задава въпроси, и то такива, че да се появят най-добрите отговори за всеки.

Освен филолог и магистър по управление на човешките ресурси, е и кариерен консултант (GCDF) и експерт по личен брандинг, НЛП практик, обучител и лектор, писател и мечтател, майка и партньор. Има опит като експерт по управление на човешките ресурси в международна компания, част от водещ немски концерн, както и българска компания, №1 в света в своя бранш, както и около 1000 часа в консултиране по кариерни теми на вътрешни служители и индивидуални клиенти.

 

12516072_768251886645489_440363615_n

От началото на 2015-а е превърнала хобито си в собствен бизнес: помага на непримиримите жени да открият, създадат или развият тази работа, която ще им носи радост и удовлетворение, и то в хармония с това, което те са, и това, което е важно за тях. Без значение дали в настоящата или нова компания, на настоящата или нова позиция, в настоящата или нова професия, на свободна заетост или като собствен бизнес. Подпомага дамите освен да намерят своя път, да си поставят цел и да бъдат в състоянието да действат, и да развият личния си бранд, така че да достигнат до най-добрите за тях работодатели, клиенти или последователи.

Лили ще споделя с теб изпитани съвети и насоки на теми свързани с кариерната промяна, успех и щастие на настоящата работа,  баланс работа-личен живот, кариерно и личностно развитие, личен брандинг, и много други.

Повече за Лили и това, което прави, можеш да научиш в сайта й www.lilliegeorgieva.com, както и в страницата й във Фейсбук: https://www.facebook.com/lilliegeorgieva.

А можеш и да изтеглиш безплатната й електронна книга, „Върви уверено по своя път“, която съдържа 16 истински истории на дами в процес на кариерна или личностна промяна – за по-щастлива и успешна кариера през 2016-а! Повече за книгата, отзиви от читателки и как да я изтеглиш – тук:  http://lilliegeorgieva.com/kniga/

книга