Здравейте !

Казвам се Калоян Божанов и сигурно се питате – кой за бога е това ???

Отговярям ви веднага ! Завърших счетоводство и контрол преди няколко години в Икономически университ-Варна, но това никога не ми е било страст, просто ми се отдаваше и стечение на обстоятелствата влезе в биографията ми. От няколко години работя в сферата на мъжката мода за една известна добре марка, но този път няма да кажа коя, че като спомена става една… 😀

Но и това сякаш не е моето призвание. Като по-малък  исках да бъда актьор, да танцувам, да бъда на сцена, да бъда модел, опитах от всичко и много се радвам днес обръщайки се назад. Но както става при повечето хора когато излезем от университета и както казват всички „Като те грабне живота“ малко позабравяш мечтите си . Радвам се, че ми се случиха няколко преломни моменти, за да ме върнат към тези мои пепелясали малко мечти и да четете моите разсъждения за нещата от живота такива каквито просто чувствам че са .

Надявам се повече от вас ще намерят капка мъдрост и повече доза мотивация в редовете ми за Lady Magazine, пък и мисля ще вкарам малко цвят в това женско списание 🙂 . Минах през няколко бизнес начинания, но мисля че това е моят път занапред. В момента съм Блогър занимаващ се с личностно развитие и мотивация, предприемач и обикновен човек като теб !

Това съм аз…. просто Калоян 🙂

Мисли, действай, създавай своята реалност !

Ако искате да се потопите в моя свят, може да го направите тук или да посетите  уебсайта ми .

 

 

 

 

сникка: личен архив